Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
I meni novi Market pravi problem, stalno prijavljuje fc....vjerovatno je do njega.
ES radi kod mene....
ES radi kod mene....
Meni ne ubija?Samo sto ubija bateriju![]()
da li ima neka aplikacija koja salje mail obavestenje o propustenom pozivu?
nasao sam neku koja prosledjuje SMS i koja bi i poziv trebala, ali ne radi za pozive
Verovatno moraju biti na istoj mreži (mislim na wifi). Probaj sa file expertom. Na jednom napravi http server, pa onda pristupi iz browsera drugog.Jel ima neko ideju kako da sherujem sd karticu na jednom android uredjaju kako bih mogao da joj pristupim sa drugog android uredjaja? Probao sam preko swiftp-a i tp linkovog rutera, al nece. Oba mogu na net, al ne vide se medjusobno, ni ping ne prolazi.
Sent using Tt.
@Tetsuo zasto DeskSMS trazi dozvolu za povezivanje na DeskSMSov server, prilikom prvog otvaranja aplikacije? Bolje bi bilo da ide direktno do telefona a ne preko servera.
Imaš link u must have, zove se desk sms. U stvari, ne znam da li može, ja je koristim samo za poruke, ali ima opcija sync calls koju sam isključio.
Ttalk
Moj drugar je koristio aplikaciju noleed koja pali displej tacnije ostavlja malu kockicu na ugasenom displeju i za poziv i za sms.Mislim da mu radi korektno.Mozda mozes nju da probas.
Ne mogu da kupim WidgetLocker Lockscreen, kada idem preko kompa na market daje mi info: This app is incompatible with your Telenor Samsung GT-I9100, a preko tel prilikom pretrage ne izbaci app???
Ne mogu da kupim WidgetLocker Lockscreen, kada idem preko kompa na market daje mi info: This app is incompatible with your Telenor Samsung GT-I9100, a preko tel prilikom pretrage ne izbaci app???
Je l ima neka aplikacija koja će da zaključa ove dugmiće dole npr dok igram igricu?
Kod mene market enabler ne funkcionise sa novim marketom. Mozda neka druga aplikacija?
Instaliraj market access, izaberi nekog provajdera iz druge zemlje i moći ćeš da kupiš bilo koju aplikaciju. Potreban ti je root da bi radila aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari