Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I meni novi Market pravi problem, stalno prijavljuje fc....vjerovatno je do njega.

ES radi kod mene....

Za go sms imaš da skineš i widget posebno, pa možeš i da ostaviš na kartici. Ako ti ne radi es fm, probaj file expert. Po meni bolji i lepši ui.
Market i meni brljavi od jutros.

Ttalk

Ljudi ako nije problem da mi neko posalje funkcionalni iGo za Sgs.
Koj god da sam skinuo ne valja.
Grcka za par dana, trebace :)

da li ima neka aplikacija koja salje mail obavestenje o propustenom pozivu?
nasao sam neku koja prosledjuje SMS i koja bi i poziv trebala, ali ne radi za pozive

Imaš link u must have, zove se desk sms. U stvari, ne znam da li može, ja je koristim samo za poruke, ali ima opcija sync calls koju sam isključio.

Ttalk

Moj drugar je koristio aplikaciju noleed koja pali displej tacnije ostavlja malu kockicu na ugasenom displeju i za poziv i za sms.Mislim da mu radi korektno.Mozda mozes nju da probas.

Jel ima neko ideju kako da sherujem sd karticu na jednom android uredjaju kako bih mogao da joj pristupim sa drugog android uredjaja? Probao sam preko swiftp-a i tp linkovog rutera, al nece. Oba mogu na net, al ne vide se medjusobno, ni ping ne prolazi.

Sent using Tt.

Jel ima neko ideju kako da sherujem sd karticu na jednom android uredjaju kako bih mogao da joj pristupim sa drugog android uredjaja? Probao sam preko swiftp-a i tp linkovog rutera, al nece. Oba mogu na net, al ne vide se medjusobno, ni ping ne prolazi.

Sent using Tt.
Verovatno moraju biti na istoj mreži (mislim na wifi). Probaj sa file expertom. Na jednom napravi http server, pa onda pristupi iz browsera drugog.

Uspeo sam sa Swiftp-om, problem je pravio fw na na drugom telefonu.

Sent using Tt.

Ne mogu da kupim WidgetLocker Lockscreen, kada idem preko kompa na market daje mi info: This app is incompatible with your Telenor Samsung GT-I9100, a preko tel prilikom pretrage ne izbaci app???

@Tetsuo zasto DeskSMS trazi dozvolu za povezivanje na DeskSMSov server, prilikom prvog otvaranja aplikacije? Bolje bi bilo da ide direktno do telefona a ne preko servera.

Verovatno nije moglo drugačije. Tebi kada stigne sms na mail, piše da je pošiljalac brojtelefona@neštomail.desksms.com i na njega isto šalješ. Onda server komunicira sa aplikacijom i ona šalje sms sa tvog telefona.
Ja sam tako skapirao i radi mi.

Ttalk

Imaš link u must have, zove se desk sms. U stvari, ne znam da li može, ja je koristim samo za poruke, ali ima opcija sync calls koju sam isključio.

Ttalk

hvala radi

Moj drugar je koristio aplikaciju noleed koja pali displej tacnije ostavlja malu kockicu na ugasenom displeju i za poziv i za sms.Mislim da mu radi korektno.Mozda mozes nju da probas.

nije to to. vec imam BLN za tu funkciju.

Ne mogu da kupim WidgetLocker Lockscreen, kada idem preko kompa na market daje mi info: This app is incompatible with your Telenor Samsung GT-I9100, a preko tel prilikom pretrage ne izbaci app???

verovatno nije podrzana prodaja za nasu zemlju.

Poslednja izmena:
Da li mozete da mi preporucite neku aplikaciju kao alternativu GTalk, ali da ima opciju copy/paste, i da ne srce bateriju?

Ko i kako mislis srče bateriju?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Tako sto koristim imo.im, i ne mogu da sastavim bez punjenja baterije vise od 10-12 sati.
Kada ga ne koristim, vec umesto njega koristim Talk, baterija mi traje dosta duze, ali nemam copy/paste opciju.
HTC Desire Z.

Poslednja izmena:
Pa onda ti taj imo srče bateriju a ne gtalk. Probaj im+

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pa da, zato i trazim alternativu koja manje trosi bateriju, a ima copy/paste. Probacu IM+, hvala na odgovoru.

Instaliraj market access, izaberi nekog provajdera iz druge zemlje i moći ćeš da kupiš bilo koju aplikaciju. Potreban ti je root da bi radila aplikacija.

^market enabler?

Kod mene market enabler ne funkcionise sa novim marketom. Mozda neka druga aplikacija?

Preporuka za dobru aplikaciju za gledanje domacih tv kanala?

Sent using Tt.

Instaliraj market access, izaberi nekog provajdera iz druge zemlje i moći ćeš da kupiš bilo koju aplikaciju. Potreban ti je root da bi radila aplikacija.

Desava mi se od kad imam novi market, vec ste objasnili..jedino preostaje free download, a hteo sam da platim..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja koristim stari market pošto mi je funkcionalniji.

I ja koristim stari market, al mi isto ne funkcionise market enabler... Tj nemam onaj sto izgleda wow sredjeno, nego stari... Al i dalje ne sljaka ME... Valjda ce vremenom proraditi, ovako je zivot bas jadan... :)

Vrh Dno