Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne možeš da je obrišeš, možeš da koristiš launcher pro ili adw koji imaju mogućnost sakrivanja nepotrebnih ikonica u meniju.

Hvala na informaciji.Skinucu launcher pro ili adw pa cu je sakriti.
Jos jednom hvala.
Pozdrav.

Ljudi imam problem sa aplikacijom backgrounds. Otvori je normalno,pokaze mi 4 slike, i kad hocu da vidim neku od te 4 slike,on nece da je otvori,a hoce da je stavi za pozadinu, i da je sacuva. Radio sam reinstall. Kako resiti problem?

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Koristi Flike Wallpapers :)

Poslednja izmena:
Ok je to...tnx, a neko resenje za ovaj moj problem, a da nije drugi program?

Youlu Address book ima dodatak Youlu Message, lepo izgleda, moze biti ok zamena za fabricki, jedini nedostatak je sto nisam uspeo da nateram tastaturu da legne u landscape, sitan nedostatak... a lepo izgleda i odlicno radi

Youlu Address book ima dodatak Youlu Message, lepo izgleda, moze biti ok zamena za fabricki, jedini nedostatak je sto nisam uspeo da nateram tastaturu da legne u landscape, sitan nedostatak... a lepo izgleda i odlicno radi

Da i taj dodatak me strasno nervira,sto mi guraju seki software koji ne zelim,i jos ne mogu da ga obrisem a da ne obirsem i Youlu Address book koji mi treba...a i taj sitan nedostatak uopste nije sitan,zamisli da pisem neku kilometarsku poruku u potrtait modu,nema sanse xDDD

koju app koristite za pregledanje i editovanje MS Office i .pdf fajlova?

Documents to go. Vise mi se svidja od quickoffice

Nasao sam i neku - Mobile Systems OfficeSuite Professional..je l ima neko iskustva?

Da li postoje video kodeci za android?

Pre prelaska na 2.2 tj froyo mogao sam da puštam bez seckanja video spotove koje sam konvertovao u mp4 (MPEG4 profile optimized for android), međutim od tada mi oni seckaju pa moram da ih konvertujem u mp4 preko nekog H.264/MPEG4 profila. E sad, čim uđem u galeriju sa novo kompresovanim spotovima mob mi se skoro potpuno uspori, tj preko Elixir-a vidim da je cpu zauzet 100%, i pomaže samo gašenje-paljenje. Pa mi nije jasno zašto seckaju spotovi koji su radili na 2.1, tj kao da fali codec? A galerija zakuca sa novo kompresovanim spotovima bilo njih samo 1 ili 50 (spotova).

documents to go
pdf- nisam editovo nikad

A video kodeci se na rade sa ni jedan OS .. nekad jesu na primer vfv
zato ih bes teksoca mogu se portovati na android i vec jesu mnogi koristi ffmpeg(odnosno liba)
najbolji player koji sam koristio je mvideoplayer

Poslednja izmena:
@storky Koji telefon je u pitanju i da li je oficijelni ROM ili neki custom? Inace, probaj te spotove preko RockPlayer-a. On ima hardversku akceleraciju i svoje codec-e.

Ja koristim quickoffice, jer moze da se sinhronizuje sa google docs i dovoljan mi je. U sustini mi samo za word dokumenta treba.

@weasel Probao sam mvideoplayer međutim i sa njim secka.

@Corvus Corax HTC Wildfire, fabrički rom. Nisam našao na marketu program koji si predložio, pa ću probati kada ga iskopam negde.

Baš mi je čudno da sa 2.2 seckaju spotovi koji su radili na 2.1 pošto mi sve ostalo radi brže.

Ne vidis ga na marketu jer se placa. Nadji ga ovako po netu. I probaj te klipove sa hardverskom akceleracijom.

Potražiću ga pa javljam. :)

I meni se takodje javlja ista stvar,izgleda da je do njih nesto...:)

Imate li preporuke za neke 'offline' aplikacije za Wildfire.. Firmina kartica koju trenutno koristim izgleda da nema nikakav gprs paket a ne verujem da cu je skorije menjati.. Znam da ovakvi telefoni ne dolaze do izrazaja bez interneta, ali ima sigurno nesto zanimljivo i korisno i za ovakvu upotrebu..

Ja nemam problema sa marketom. Ne znam da li je neko pominjao ovu app, ja sam se odusevio!
And Wobble 2...

Meni je market proradio sinoć. Sam od sebe. Nije radio preko 2 nedelje.:eyebrows: Bezbroj puta sam čistio keš, clean data, fleshovao rom, menjao romove, firmware, formatirao sd karticu, menjao sd karticu i nisam mogao da ga vratim u žitot dok god on nije sam odlučio da oživi. :p I ne može mi niko reći da nešto nisam odradio na pravi način, jer sam sve pokušao i doktorirao na 'problemu market'. :type: Strpi se @digital01, popraviće se sam. Da li ti radi Gtalk?

@Corvus Corax

Probao sam sa RockPlayer-om i hardware i software decoding i u jednom i drugom secka. Tj u software decoding ne secka toliko, više je slow motion :D

Zaista cudno. Jedino ako je mozda oboren clock procesora ili je nesto drugo zabagovalo. Probaj sa Factory Resetom. Mozda to pomogne.

Vrh Dno