Zavisi za koji telefon ti je potrebno.
Za Galaxy je SMS aplikacija MUST. Koristim Handcent, preporuka.
Koristim SuperDial umesto predefinisanog dialera, jer SuperDial ima mogućnost pretrage imenika direktno preko numberpada, ne moram da ulazim u contacts, pa na search i onda pozovem.
Ukoliko koristiš Gmail calendar, onda je i dodatni Agenda Widget preporučljiv, jer ovaj preinstalirani može da priže samo jedan događaj i to u prozoru 2x2. Sa ovim Agenda Widget vidim 11 narednih događaja na 2x4 polju.
Često koristim i 2G/3G shortcut. Skraćuje 2-3 klika da dođeš do opcije da se prebaciš sa 2G na 3G mrežu i obratno.
I jel mogu nekako da izmenim ikonice svojim po zelji (dignem PNg koji hocu umesto posotjece)?
Jel posotji nacin da se u status baru pokaze procenat preostalog kapaciteta baterije (bilo kakav hack)?
Takodje mi treba neki dobar Weather widget.
Evo linka na Battery status koji se meni pokazao kao najfunkcionalniji:
http://www.androlib.com/android.application.com-almondmendoza-monbattery-zqi.aspx
Za weather widget sam koristio http://www.androlib.com/android.application.org-koxx-forecast_weather-v2-jipz.aspx
Probacu, hvala.
Ima i paid verzija koja ima agendu, koju vuče iz kalendara. Zato sam je i koristio, ali se dešavalo da se prognoza ne update-uje kako treba i da izbaci neke nebuloze, pa sam prešao na agenda only widget.
Bettercut ali samo na homescreenu.
e pa moram da se pohvalim da imam iGO My Way na HTC Tattoo
p.s ozbiljno, nije sala
Ljudi jel postoji neki programcic kao na WM-u da snima razgovor...ali npr da se po difoltu pali kad se uspostavi veza , nebitno ko zove, ili npr kao sto sam davno imao na N70 da me kad zvoni fon , ili ja zovem pita da li zelim da snimam ovaj razgovor...
Svaka ti cast,samo jedna zamerka...nisi mogao na glupljem forumu postaviti uputstvo...ladno administrator pita sta dobijes time kad rutujes telefon..OMG.evo ovde detaljno i lagano uputstvo na srpskom kako uraditi root telefona i modifikovati rezoluciju iGO-a za HTC Tattoo .
Poz :smoke:
Svaka ti cast,samo jedna zamerka...nisi mogao na glupljem forumu postaviti uputstvo...ladno administrator pita sta dobijes time kad rutujes telefon..OMG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari