Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instaliran VLC,ekstra je.
Sta od app koristite za filmove,tea tv,bee tv?

Ma Google je sasvim prihvatljiva,ja je drzim na Androidu.

Koji program za prognozu vremena.
Ni jedan, ako želiš videti prognozu za tvoje mesto najbolje ti je da posećuješ web stranice kojima je to specijalnost.
A od app donekle su pouzdane yr no2, vreme i radar, windy. U njima imaš radare, smerove i jačinu vetra i količinu najavljenih padavina kiše i snega.

Ni jedan, ako želiš videti prognozu za tvoje mesto najbolje ti je da posećuješ web stranice kojima je to specijalnost.
Nešto ovako
proxy-image

da li ste na telefonu ulogovani na pravi svoj email, aplikaciju banke i slicno, i sta se desava sa tim nalozima ako izgubite ili vam ukradu telefon?

Udjes direktno na hidmet+nemas aplikaciju koja ti srče bateriju. Svi oni uzimaju podatke od njih.

Drugar putuje u Katar pa mu je potreban neki VPN na mobilnom telefonu preko kojeg bi mogao da koristi aplikacije.
Telefon je Samsung android flagship neki, sta preporucujete ?

Kako Nord čuva i daje podatke, njega bih preskočio. VPN Unlimited je meni bio dobar (ali nisam mnogo koristio). Daje besplatnih nedelju dana, što uz nove registracije može da se zloupotrebi, ali smatram da nema potrebe za tim, jer se za 30-ak dolara može kupiti godišnja, pa čak i doživotna pretplata.

Mislim outlook.
Hvala, isprobao sam i za sada je to neko prihvatljivo rešenje. Ponadao sam se da gmail može da bude dovoljan, ali iako sam podesio pop3 server, za koji postoji opcija u gmail, ponaša se kao da je imap server. Prikazuje samo poruke koje se trenutno nalaze u inboxu, a one koje sam ranije otvorio na telefonu, jednostavno nestanu, izbrišu se. Meni je potrebno da sve poruke ostanu na telefonu, a na desktop rečunaru je imap server koji se sinhronizuje sa email nalogom i sve sto obrišem ise obriše sa servera a ono što arhiviram se sačuva offline.
Outlook za android, izgleda malo glomazno a nema nekih naprednih opcija i podešavanja, ali radi kao pravi pop3 klijent. Jedini problem imam oko notifikacija, neće da prijavi novu poruku, sve dok ručno ne proverim email. Sad sam isključio MIUI restrikcije pa će da vidimo da li ga to ubija...

Zna li neko kako mogu da ugasim Google weather i google news da ne stižu notifikacije, probao sam da ih ugasim na Google app, za weather sam stavio weather (sva 3 koja sam našao na off) , isto i za News, ali i dalje stiže. Naravno znam da mogu ceo Google notifications na off, ali ne bih sve da gasim već samo ovo što sam naveo.

Pa ima, ali kažem, ugasio sam za Weather (ima 3 ukupno, daily, current i još jedan, sve vezano za weather sam pogasio), isto tako i za News.
Stiže i dalje, zato i pitam.

Screenshot_20221201-163716.png

Nazad
Vrh Dno