Šta je novo?

Aplikacije - Symbian S60 v2/v3, UIQ, S80

Ima li neki program ili opcija u telefonu kojim bih mogao da zakljucam ulazak u meni, imenik, poruke i sl....

Ima li neki program ili opcija u telefonu kojim bih mogao da zakljucam ulazak u meni, imenik, poruke i sl....

ActiveLock, odličan. Mada ume pomalo da iritira ako nonstop posećuješ zaključanu stavku (non stop kucanje šifre), ali to mu i jeste namena :)

Ako ti traži PIN, a imaš Nokiu kucaj 12345, mene je to mučilo neko vreme.

ActiveLock, odličan. Mada ume pomalo da iritira ako nonstop posećuješ zaključanu stavku (non stop kucanje šifre), ali to mu i jeste namena :)

Ako ti traži PIN, a imaš Nokiu kucaj 12345, mene je to mučilo neko vreme.

Zahvaljujem, jel moze njim da se zalkjuca neki poseban folder :)

Nemojte se smejati molim vas, ali ima li neki pristojan notepad za symbian, ja to najcesce koristim na kompu, pa onda cu i na mobu. Pozzzzzzzzz

LightNotepad

Ja koristim SafeNote.
Moze da se podesi zoom i moze neke notes da stavi pod pass...

Thanks, ima li onda neki koji zakjucava foldere? To bi bilo bas zgodno.

Evo i ja da se pridruzim listi programa koje koristim:

-MUMSms+ - odlican program ako imate neke porukice, a hocete da ostanu hidden, ili da neko ne moze da vam procita poruku kada ona dodje...

-Private Call and Sms Guard ili Advanced Call Manager - postoji i vise verzija vih programa ( sto se tice proizvodjaca ) ali su svi isti sa opcijama...bukvalno je sve isto, kao i funkcija...zakljucavanje poruka i poziva, ali i podataka...sakrivanje i zakljucavanje foldera.

-X-Plore - po mom misljenju najbolji file manager...ima najvise opcija, a i imam utisak da svaki put kad ga otvorim, kao da glrdam u total commander...ne znam zasto, ali je tako :)

-HandyWi - koristio sam i WeFi, ali ovaj je bolji, jer se na drugi nacin konektuje na mrezu, isto tako ima nesto vise opcija...

-TTPod - ali jednu manu ne mogu da nadjem ovom plejeru! imaju skinovi, splash ekrani, sleep mod, ma ne znam ni ja vise...ali fenomenalan plejer! za razliku od Nokijinog budjavog, brzi je i pregledniji...

-CorePlayer - ovo je definitivno aplikacija koju morate imati na telefonu...pusta mnogo video formata...samo cu to reci...

-IM Plus - AIM®/iChat, MSN®/Windows Live™ Messenger, Yahoo!®, ICQ®, Jabber®, Google Talk™ and MySpace®

-Skype - aplikacija za skype...

-Opera - browser sa najvise opcija i najboljom podrskom za web

-Garmin - malo je nezgrapno ukapirati kako se instalira, ali je najbolji gps program...

ima tu jos programa...ali ovoga sam se setio nabrzaka...

Najbolje rešenje za skype na symbian platformi je program fring!

Predpostavljam da ga na mobilnom koristiš samo za chat...

Treba mi preporuka za program za konvertovanje video fajlova za gledanje na N95.
Koristim kombinaciju Smart Movie Converter+Player, ali na izlaznom fajlu uvek dolazi do A/V desinhronizacije. Postoji u playeru opcija da se dovede u sync, ali me nervira da svaki put kad pustim fajl moram da ga "stelujem".

Uh mrzi me da navodim. Imam oko 50 osnovnih programceta, ali uglavnom se poklapaju sa vec navedenim.

Pa sto si se onda javio u ovoj temi?

Mozete li mi dati preporuku za neki pristojan englesko srpski ( i obrnuto) recnik.
Unapred zahvalan

SlovoEd SerbEngl

Jedan blagi off topic...zna li neko alternativu Best Message Storer-u, ali urađenu na Java platformi, da može da se instalira na neki ne Symbian telefon?
Dakle programčić koji može da prebaci SMS poruke u txt format i da ih sačuva.

Uh, ovo bi i meni trebalo.

Takodje, ima li neki besplatni recnik? Onaj slovoed to nije.
pozzzzzzz

^
Pa sad, još i besplatan :mad:
Sva sreća da postoji ikakav :wall:

Dictionary koji dolazi sa E71. Moze da se nadje po netu.

Izgleda da ovaj slovoed sljaka lepo iako je trial....
Zahvaljujem.

Sada jedno pitanje za experte!!!!!
Ima li sanse da se na n95 namesti da se ekran automatski rotira i na desnu stranu. Sa zadnjim firmwareom sam dobio opciju cije ukljucivanje omogucava rotaciju samo ulevo kada se telefon polozi horizontalno.

Probaj sa programima Landscape Pro ili sa Rotate Me.

Pocinjem da smaram, ali nebojte se, necu jos dugo. Treba mi sledece:
Program koji automatski pokrece odredjene aplikacije pri paljenju telefona
Program koji sluzi za odredjivanje velicine ikonica, i neki koji sluzi za zamenu ikonica. Ne znam da li je to izvodljivo, mada video sam na internetu mnogo zanimljivih ikonica....

Vrh Dno