Šta je novo?

Aplikacije - iPad

Free je za samo non commercial usage, naravno...
 
Da li negde postoji tema za iPhone aplikacije ili samo ova za iPad posto me zanima nesto, a ne bih da otvaram novu temu zbog toga?
 
U zadnjih nekoliko dana pojavilo se nekoliko veoma kvalitetnih aplikacija posebno optimizovanih za iPad Pro, zaslužuju da se proprate u ovoj temi ;)

djay Pro - fenomenalno urađena DJ aplikacija :D
[YOUTUBE]gY6ZdiKsXx0[/YOUTUBE]

da ne spamujem dalje temu, evo kako izgleda korištenje ove aplikacije u praksi ako nekog interesuje:
https://www.youtube.com/watch?v=gt7IqOhr8D8

Pixelmator, jedan od najkvalitetnijih image editora na iOS-u optimizovan za iPad Pro:
[YOUTUBE]fhzo1OMAbls[/YOUTUBE]

Duet - nova verzija aplikacije gde iPad služi kao sekundarni diplej za Mac:
[YOUTUBE]CCcCOnw2-zk[/YOUTUBE]
 
U zadnjih nekoliko dana pojavilo se nekoliko veoma kvalitetnih aplikacija posebno optimizovanih za iPad Pro, zaslužuju da se proprate u ovoj temi ;)

...Duet - nova verzija aplikacije gde iPad služi kao sekundarni diplej za Mac:
[YOUTUBE]CCcCOnw2-zk[/YOUTUBE]

Duet Display je trenutno na popustu za $9.99 i potvrđujem da super radi i na PCju kao drugi displej. Nema laga i odlican je kao 2. ekran za laptop. Meni će kod prevođenja koristiti dosta.
 
Jel neko zna da li printer pro ima quality settings prilikom stampe da mogu high res fotke da se stampaju sa iOS device u high dpi. Imam epson app za dzabaka koji isto stampa sve ali iOS app moze samo normal quality koji je poprilicno los za fotke...

Zaboravio sam da odgovorim sebi - nema a i stampanje web strana ne radi kako treba. Stavio sam mu da odstampa par dev clanaka, odstampao mi samo reklame sa skroz desne strane i to delic njihov, a 95% stranice fali.
Da ne bude zabune prosao sam setup i na onoj free verziji i opet na ovoj i tu je stampao normalno onaj test.
 
A da probaš obrnutim redosledom da rešiš problem?

Iskreno nisam štampao čiste foto,pošto radim samo sa laserskim, ali sve ostalo isprobano. Samsung WiFi, Epson, i neki HP. Nijedan nije kako treba radio kroz iOS ili Android. Onda sam otkačio, povezao ih na CUPS server, napravio različite profile, po kvalitetu, dao različita imena, i sve radi. Trenutno sam zakačio najbedniji HP1018, imam ga i kroz AirPrint, štampa samo tako, vide ga i iOS i OSX i Android.
 
Ja sam ga koristio na iPhone i nikako ga nisam mogao svariti. Jednostavno uzasno lose je filtrirao mail koliko god se ja trudio da ispodesavam. Gmail sa druge strane je jednostavno uzasan UI i spor, ali ne izgubim hrpu vremena pretrazujuci inbox svaki dan.
 
Zna li neko da li je nPlayer ikada bio na popustu?
 
Ovo je cool, samo sto kad odem na app store, njemu nije cena $8.99, koliko piše na ovoj stranici, već $11.24. :(
 
Da, na hrvatskom. Ima li negde da se kupe online gift kodovi za U.S app store?
 
Imas super lika na Bench oglasima. Prodaje $10 za 950 dindzi. Od toga nema bolje.
 
Hvala najlepše na linkovima i preporukama. :wave:
 

Samo da pomenem da sam sa ovog sajta kupio gift karticu od $20 ali da sajt dodatno naplaćuje i $5 "Activation fee" što nigde ne piše niti je napomenuto prilikom plaćanja. Čak kad sam otišao na checkout putem PayPal-a, pisalo je da je račun $20, međutim kad sam se ulogovao na PayPal što obično znači i plaćanje one sume koja je navedena, vratio me na sajt gde me je dočekao pravi račun od $25 zajedno sa Activation Fee. Možda sam u tom trenutku mogao da prekinem transakciju ali reših da pojedem go.vno do kraja kad sam već došao dotle. Klasična prevara.
 
Nije prevara vec oni od tih $20 kojih im posaljes dobiju 17 ili tako nesto zbog paypal fees. Itunes kartica kosta 20, oni naplacuju 25, od tih 5 se pokriva pejpal fee i njihova zarada.
 
Kad je tako, to je trebalo napisati da se vidi, a ne da se ni od kuda pojavi dodatna stavka na racunu kad sam se već ulogovao na svoj PayPal account i prakticno odobrio transakciju. Apple daje procenat od svake prodate gift kartice i to je zarada retailerima. Ovo je tipicna prevara.
 
Kao sto rekoh imas korisnika "Kapuero" na Benchmark forumu koji za 950 din prodaje US iTunes kartice. Ti njemu uplatis na racun, on tebi posalje kod. Kupio sam bio pre bozicne rasprodaje kod njega kodove za $30 i sve je bilo super. Rekao mi je da uvek ima kodova.
 
krastavac, lenjost me kostala. Kad hocu sve iz fotelje... Nije važno, neću propasti za $5, nego sam naveo zbog drugih da znaju šta da ocekuju, posto na sajtu nigde ne piše. Iduci put ću posetiti Kapuera.
 
Da li postoji neki način da se ipa fajl ekstraktuje na PC sa iPada?

Pitam ne zbog "narodnih verzija" već zbog problema koji je nastao sa jednom free aplikacijom - evo o čemu se radi:

X32-Mix 2.2.2 radi besprekorno na svim podržanim iOS, ali 2.3.0 ne samo da ima bugove, već na iOS6 (tj. iPad2) crashuje pri elementarnoj upotrebi i totalno je neupotrebljiv.

Pronašao sam ovaj tutorial za skidanje starijih verzija programa: https://medium.com/@iosight/how-to-...re-app-through-itunes-9b45559b8357#.6awveblqr

Ali, problem je što je moj iPad jailbreakovan i autorizacija kompjutera preko iTunesa ne funkcioniše baš kako treba pa ne mogu da prebacim program - preko iFunBoxa verujem da bih mogao, kada bih imao .ipa fajl od 2.2.2 verzije

Ako je slučajno neko voljan da odradi ovaj proces za mene i izvuče kasnije .ipa fajl - evo male pomoći da ubrzamo proces i preskočite step 4 do step 16 u tutorialu: integer za verziju 2.2.2 je 733832661

Ako ne, dajte neki link, program, tutorial za export u ipa format :)
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno