Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Drugari, klinac me napinje za iPhone. Posto smo cisto Android porodica i deca imaju setovan screen time limit kroz Family link, da li Family link radi i na iPhone? Ne treba mi nista osim da ogranicim ukupan screen time. I ako ne moze, da li postoje 3rd party apps gde android telefonom mogu da kontolisem screen time na iPhone.

Radi odlicno,rekao bih i bolje nego na Androidu.. Sve zivo sam ispodesavo tako da mali psuje kad ga zezam sa blokiranjem.😂

neces se tako lako izvuci 😂

Drugari, klinac me napinje za iPhone. Posto smo cisto Android porodica i deca imaju setovan screen time limit kroz Family link, da li Family link radi i na iPhone? Ne treba mi nista osim da ogranicim ukupan screen time. I ako ne moze, da li postoje 3rd party apps gde android telefonom mogu da kontolisem screen time na iPhone.
Da li je family link medju boljim aplikacijama za nadzor decijeg telefona ?

Google native, ne znam za bolju.

Не ради, Family link апликација ради тако да се са ајфона контролише Андроид телефон, али не и обрнуто. Требаће ти још један ајфон да би подесио дечији. Може вероватно добар део да се подеси и локално, али није практично кад дете хоће бонус време да мора да доноси телефон сваки пут, или кад је напољу, после школе и сл.

Kako sad, ljudi gore napisase da radi odlicno? Dakle treba mi da sa mog androida ogranicim screen time klincu na iPhone.

Izgleda da je doslo do zabune. Ja imam iphone a mali ima Android tablet. Nisam probao u obrnutom smeru. Ne vidim zasto ne bi radilo ali ne mogu da tvrdim nista jer nisam probao.

Edit. Ipak ne moze obrnuto. Koja glupost.

Kako sad, ljudi gore napisase da radi odlicno? Dakle treba mi da sa mog androida ogranicim screen time klincu na iPhone.
То не може, као што сам и написао, ови што пишу да контролишу дечији ајфон преко свог Андроид телефона слободно нека ти објасне како.

Da li je neko primetio da su ,konacno,dodali vise naloga na WA. E sad,da li je neko probao da li ce se prebaciti backup,sa WA business , na obican? Ne smem da testiram jer ako mi odu biznis komunikacije,nadrljao sam.

Cao
Šta koristite za offline slušanje muzike? Treba mi free varijanta ako postoji, ili neka da nije preskupa, a da je ok. Koji player,i odakle vucete muziku?
Ranije je postojao Player GR, ali ga više nema, i bio je free
Pozdrav

Podnošljiva free varijanta je mozda ovako nešto:

Probaj sa music x pro
IMG_6805.jpeg

Nazad
Vrh Dno