Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Ma zezam se :)
Kod mene je par godina za to, kad treba History i pažljivo sabiranje, neki besplatan Uno Calc. Mislim da taj ima još manje recenzija od tvog :)
Zeza jedino što mi se instalira na srpskom a nisam našao gde da to promenim, pa je problem kod konverzije imperijalnog mernog sistema. Neke kašičice i kašike za zapreminu... Horizontalna orijentacija (ona kada standardni iOs ode u sicientic) je katastrofa kako izgleda, ali sva sreća, ne koristim ga u landscape modu. Nisam imao potrebu da tražim drugi, brz i jednostavan i dodatno imaš konverziju jedinica.
Koristio sam ranije dosta i Microsoft Math Solver. I taj je besplatan već ne znam ni sam koliko godina. Prijatno se iznenadio kada sam prešao na iOs i video da ima.
 
Probao sam Uno, Solves i Calcullo, ali moj glas ide za Solves.
Sad pogledah i taj Tydlig, krajnje je zanimljiv sa mogućnostima…
 
Od ova tri koja sam probao (svi su ranije navedeni), dinara nisam dao ni za jedan i sva tri rade, ali mi se Solves sviđa najviše.
 
Koristim samo Uno calculator i probao sam Numerical^2 (na kvadrat) i nisu imali reklame, niti se plaćali.
Video sam Solves ali ga nisam probao, piše da ima inn-app nešto i 10 usd je solves plus, ali ne shvatam u čemu je razlika.
Tydlig je strašno dobro smišljen ako imaš neke višestruke i povezane kalkulacije. Digneš rabat sa 5 na 8 posto i sam promeni cenu svuda. Meni lično nepotrebno ali korisno za dosta ljudi. Baš je odlično urađen.
 
Imam kao neki problem kad trebaju da stignu verifikacioni kodovi putem sms poruke. Uopste ne dolaze. Uvijek radim verifikaciju (ako je moguce) preko glasovnog poziva.
A druga stvar iMessage mi je vezan za mejl, ne za broj i to ne mogu da promijenim. Stoji kao cekanje aktivacije i nista se ne desi.

U njemackoj sam, ako nesto znaci.
 
Poslednja izmena:
Imam problem kad iz facebooka kliknem da otvorim neki youtube link on ga otvara preko chromea a ne preko youtube aplikacije. Znal neko kako to da resim da direktno otvara yotube iz aplikacije a ne preko chromea?
 
To podesavas u Facebook aplikaciji.
 
Kupila sam Adblock i podelila ga sa sestrom preko Family Sharing-a, međutim njoj ne blokira reklame u aplikacijama, tj. u igricama. Jel treba nešto dodatno da se podesi?
 
Zvanično ne rade ni druge njihove aplikacije.
 
Meni WhatsApp radi normalno. Upravo sam probao
 
I meni jer bukvalno ceo dan koristim.
 
Deluje da je sad ok. Na telefonu samo stajalo “connecting”, nisu isle poruke, a na kompu nije htelo da refresh-uje konverzaciju.
 
Imali su problema uopšteno.

Ja doduše nisam imao ali videh na tw.
 

Prilozi

  • Screenshot_20240403-225925.png
    Screenshot_20240403-225925.png
    219.9 KB · Pregleda: 35
Meni nije radio whatsapp, a sad mi ne radi appstore , tj. nece da otvori
 
Ne znam da li sam na pravom podforumu. Otkako sam kupio prvi iphone, region mi je bio US i redovno vrsio update aplikacija, sad udjem da uradim to za Binance, medjutim nema ga vise na appstore bez US nego, samo US verzija i drugi. Sta ciniti sada?
 
Jedino da vidiš da li ima na nekom drugom store-u i da je odatle skineš kao novu aplikaciju.
 

Pozurite, trenutno je besplatna i ono najvaznije, radi u pozadini.
 
Ima li neka free aplikacija za obradu i kreiranje video klipova? Tipa da se napravi kratak video od izabranih slika. Custom text, tranzicija i slično. Ništa previše profi ali da ima barem te osnovne funkcije.
 
Nazad
Vrh Dno