Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Na telefonu mi je 12.3 a aplikacija mi trazi ios 13, da li moze nekako da se zaobidje ta barijera? Ne bih zbog app da dizem ios...

Zamoli nekog da se uloguje na tvoj app store sa ios 13.x i nek skine app

Preuzmi aplikaciju preko iTunes na svoj nalog na računaru. Posle na telefonu možeš skinuti poslednju verziju te aplikacije za iOS 12.

itunes nisam koristio 100 godina, koliko vidim samo mi nudi muziku, video, audio... nema nigde app ili ja ne mogu da se snadjem... jel bilo nekih novih provila mozda iu medjuvremenu oko itunes?

Zahvaljujem na preporuci. Za sada radi odlicno. Meni najmanje treba za Safari, bitnije mi je za sve ostalo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel radi u facebook i messenger apps? Jel izlaze reklame na youtube?

Facebook nisam primetio reklame, messenger ima onu jednu sto stoji u conversation list a za youtube nema pomoci[emoji16]. Meni je bitno da mi nema u novinskim aplikacijama i sa Safarijem gde babram. E da, nema ih ni u tapatalk-u.

Ja sam dodao ove domene u block listu:

doubleclick.net
mixpanel.com
appboy.com

Za proveru, mogu se otvarati pojedinacno aplikacije i ici posle u Lockdown da se vidi log file ako je nesto blokirano u to vreme kada se koristi.

Da li vredi kupiti PlayerXtreme? Ubacio sam neke 4k filmove u mob pa me zanima da li postoji opcija online pretrage titlova na razlicitim jezicima(kao npr. bs player, mx plater..)?

Постоји ли за iOS апликација од банке Интеза Wave2Pay?

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk

Da li koristi neko Dark Sky? Jel tačnija od stock (weather channel) i uobičajenih aplikacija tipa accuweather, yahoo..?

Koristio. Za BG i Srbiju nije tacna. Za Beograd je tesko nekad dobiti tacnu prognozu bilo koje aplikacije, svaki deo grada ima svoju cudnu narav. Accuweather i Windy bolje rade za ova podrucja.

Poslednja izmena:
Prebacio sam app store na Srbiju. Kako da aktiviram Apple Music 6 meseci fraj bez platne kartice (nemam istu) ? Hvala.

Znam da je uređaj đedurina i da je zadnji IOS 5.1.1 ali može li se nešto uraditi sa njim.

Znam da mogu da instaliram aplikacije ukoliko imam moderniji uređaj (instaliram na iphone 7 ili iPad mini 3 pa onda pokušam instalaciju već skinute/kupljene app) ali nema uopšte aplikacija koje bi radile na ovom uređaju.

Čsk ni YouTube ili navigacija ne radi.

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Dali za app kupljene za android moraju ponovo da se plaćaju i za iOS ako bih prešao na isti?

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Jel moze neka fiktivna ?

Постоји ли за iOS апликација од банке Интеза Wave2Pay?

Ne. Kada dođe Apple Pay a očekuje se uskoro tada će biti ne App već mogućnost ubacivanja Intesa kartice u Wallet i korišćenje za Apple Pay.

Имам инсталиран OneDrive али сам искључио Camera Upload опцију. Међутим приметио сам да ми се каче слике са Вибера али на њему сам искључио опцију да се слике чувају у галерији јер логично би било да прво сачува у галерији па онда окачи на OneDrive. У галерији немам ниједну слику са Вибера коју су ми слали али их имам сачуване на OneDrive, шта радим погрешно?

Preporucite app za slusanje muzike sa Nas-a!

Trenutno koristim vlc, ali se desava da ponekad izgubi kontakt sa pjesmama ili sam app stane(kao da je disconnected).
Ponekad pomislim da nije problem u slobodnom prostoru na telefonu?

Zavisno koji Nas imas trebalo bi da imas app koii omugucava stream muzike. Npr. synology ima DS audio.

Nije brandirani nas u pitanju.

Зна ли неко где и како могу да проверим да ли сам отказао ову пријаву пошто више немам ајфон нити било који други Apple уређај? Покушао сам преко iTunesa на компу, али из неког разлога не могу да приступим налогу.
5ab71e5f831176533448192f45d8f242.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno