Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Ima i ovih sto koriste forum runner,ja je nisam nikada koristio pa ne mogu nesto vise da kazem.

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li iko od vas koristi neku drugu app osim tapatalk-a?

Svi je "pljuju", a opet je svi i koriste. :)

Ne postoji druga za forume. Da postoji verovatno bi već koristili. Ja sam kupio pro i neka eto im pare samo reklame da ne gledam. Doduše malo je outdated verzija, ali bagova nema, a kod njih zna sa svakom novom verzijom da dodje nešto novo (loše) tako da sam ukratko zadovoljan.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Video sam Forum Runner app, međutim koliko sam ukapirao njen razvoj je prestao. Zadnji update za app je bio 2013. godine.

Ne znam, ne bih kupovao tapatalk, s obzirom na "kuknjavu" oko njega. Reklame me nerviraju i na Viberu, a mogu da zamislim kako bi to tek izgledalo na free tapatalk app. Ranije na Androidu, sam ga koristio i nije mi se svideo. Na WP 8.1 i 10 sam koristi mTalk, ali na iOS nikako da nađem alternativu, koja izgleda i ne postoji.

Cenim da bi neko zgrnuo gomilu $ samo da napravi app koja je za nijansu bolja od tapatalk-a. :D

Odgovaralo bi mi da preko browsera mogu da vidim gde ima novih tema ili postova. Recimo, ovo nije reklama, na AirGuns Serbia forumu to izgleda ovako, i tapatalk mi ni ne treba:

2017-04-23_144926.jpg

Ne znam koji je to tip foruma ali izgleda mnogo preglednije nego ovaj (na kome sam skoro 13 godina doduše :D).

Vidi se to i ovde ali to toliko loše radi, i loše izgleda, da čak i kad pročitam poruku "oznaka" na temi i dalje ostaje (kao da je nisam pročitao).

P.S. Evo kako to izgleda lepo u Safariju, na iPhone SE:

download.png

Posećujem samo tri foruma, ovaj, gore pomenuti i slikani i onaj naš (od skoro) vezano za Apple. Od ta tri, jednino AirGuns lepo izgleda preko browsera. :d

Poslednja izmena:
Jesam ja jedini kome nikad nijedna reklama nije izletela na Tapatalk free verziji?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas to sam i ja hteo da napisem,koristim free verziju i nikada nijednu reklamu nisam video. Instaliraj i probaj,najmanji problem je obrisati [emoji6]

Ne koristim nijedan trenutno,a koliko sam skontao ti nisi koristio tt do sada,nego pretpostavljas da ce te udaviti reklame? [emoji2]

Pa napisao sam da sam koristio na Androidu i WP. Na iOS nisam jer sam od skoro prešao na njega.

Takođe sam napisao da mi se ni tada nije sviđao već sam tražio alternative. Za WP je to bila mTalk app koja je po meni mnogo bolja od pomenutog TT.

A pretpostavio sam za reklame jer i oni sami to pišu u opisu app:

Tapatalk is absolutely free, but to support us, you can also purchase VIP status that will allow you to view Tapatalk ad free. VIP status is US$0.99 per month subscription, and will auto-renew until you elect to cancel. If you are interested in purchasing VIP status, go to Me>Settings, and scroll down to Advanced Options to subscribe.

Pa to napisu da bi ti kupio pro verziju [emoji16] Slobodno instaliraj free verziju,dobio si tri potvrde da nema reklama.

Ma ne bih kupio Pro zbog ovoga, ako je istina. :) Odgovor na pitanje u čemu je razlika između obične i PRO verzije:

That Quoord company you see listed owns Tapatalk. I agree it is confusing the way they show ownership in iTune store. The Pro app is just the free app with ads and the Tapatalk watermark removed.

E baš da je ne kupim zbog toga. :)

A ovo je takođe velika istina i podudara se s oni što sam i sam napisao (za zgrtanje $):

Honestly, if there was a better alternative, I would be all over it even if it cost double but I have never seen an alternative.

Pa nema neke kvalitetne alternative,to je cinjenica.

Ne posećujete vi ostale ili strane forume. Na benchu nema reklama, ali na ostalim forumima imam.

Ja nikad sa Tapatalkom nisam imao problema,ni na Androidu,ni sad na ios-u.

Jel ima neka dobra aplikacija koja pretvara pdf fajlove u Word fajlove da bi mogli da se edituju?

Ima par koliko sam video,easyPdf,koja je besplatna i pdf converter koji se placa.

Au šta uradiše sa ovolikim slikama pre imena teme sa ovim novim apdejtom na Tapatalku... Užas.
Isključio sam content preview i sad je ok..

Poslednja izmena:
Meni je to uvek i bilo isključeno, a ina pro sam. Neće kod mene skoro update. [emoji1]

Nije loše,ali ostacu na Todoist bar dok ne odrade widget

Gde najpouzdanije i najpovoljnije uzeti iTunes gift card? Imam US nalog bez CC i HR nalog sa vezanom CC ali mi se ne placa bezveze i porez ako ne mora :)

Ima li neka dobra zamena za youtube oficijelnu aplikaciju? Da je free...

Sent from my iphone using Tapatalk

Ako nekoga zanima, uspešno sam kupio i aktivirao US Gift karticu u iznosu od $10 na www. offgamers. com

Sve je prošlo vrlo lako, podršak im je OK (instant odgovara :)), sa fee-em me je koštalo $10.76.

Gde najpouzdanije i najpovoljnije uzeti iTunes gift card? Imam US nalog bez CC i HR nalog sa vezanom CC ali mi se ne placa bezveze i porez ako ne mora :)

Ja sam ovde kupio zbog toga što može da se plati PP-om. Na Granny mislim da ne može.

Jel može neko "na srpskom" da mi objasni kako da skinem mp3 podcast (naravno i bilo koji drugi mp3) koristeći web browser Chrome ili Safari (samo ta dva imam instalirana) ili je to nemoguća misija bez jb-a i teških vratolomija? Na androidu zadržim na link i kliknem download, šta ovde treba da radim?

EDIT: Wow koje rešenje od 1000 milja...

Skinuo sam Documents 5 File Manager aplikaciju koja ima svoj interni web browser u koji sam kopirao direktan link ka mp3 fajlu i skinuo ga je...aleluja..oh da skidanje se prekida ako se izađe iz aplikacije na bilo koji način (home dugme ili power dugme za zaključavanje ekrana) :p

U ovo je dobro...aplikacija ima i sopstveni WebDav server :)

https://readdle.com/products/documents

Poslednja izmena:
Ja sam ovde kupio zbog toga što može da se plati PP-om. Na Granny mislim da ne može.

Hvala, kupio sam preko offgamers za $10.76, baš zato što može da se plati PP.
Kod mi nije stigao odmah, nego tek kad sam otvorio ticket kod njih (posle nekih 2-3 sata) jer nikako da pošalju kod. Da nisam morao da ih cimam, bilo bi lepo iskustvo i preporuka drugima, ovako...

Hvala za ovo :)

Nego bas me zanima, ja recimo sad skinem ovu PRO koja je trenutno besplatna i onda posle odredjenog perioda uradim restore telefona i kad hocu opet da je instaliram da li ce opet biti free? Deluje nemoguce ali aj da pitam :)

Posto ove aplikacije koje su jednom kupljene ostaju kupljene uvek.

Odgovorio si sam sebi poslednjom rečenicom [emoji4]

Nazad
Vrh Dno