Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Jel' postoji neki nacin da se vidi ukupno vreme pricanja na telefonu? Da li ima neki program za to kao onaj za SMS na primer?

Da, za to mi je uglavnom trebalo, a i za opciju da mogu da uradim reply odmah čim mi stigne poruka u tom dijalogu, ali dobro, to mi je manje potrebno od ove dve opcije. Hvala. :)

Kada se instalira iPhoneDelivery i SMSHelper oni se integrisu i izgledaju kao da su fabricki vec stavljeni, umesto send dugmenceta pise broj karaktera/broj poruka, takodje menja boju kad udjes u drugu ili trecu itd poruku. A delivery stavlja znak stiklirano ispred teksta poruke, a takodje i prikaze obavestenje kada stigne poruka. Skroz dobre stvarcice, po meni najbolja varijanta jer je minimalisticka i ne smara.

Poslednja izmena:
Gde si nashao iDelivery, ne nalazi mi Cydia ? I gde da nadjem onaj format fix za +381, nigde ga nema :)

Greska, u pitanju je iPhoneDelivery tako se zove program. Preko Cydia-e.

Od danas se iPhone sa novim basebandom može otključati pomoću blacksn0w. :)

da li neko moze da mi skine "SC68 Player" za iPhone sa Apple Store-a i da mi posalje IPA fajl na email?

aplikacija je besplatna ali ja nemam Apple ID...

Hvala!

Kad ce iPhone verzija, mozda ce to da radi kako treba nekome osim kutiji :)

Poslednja izmena:
Au, pa to je vec izashlo, samo josh uvek nema krekovane verzije :)

Izašao Red Alert za iPhone.

Ima da se nadje vec krekovani firmware pa se samo uradi restore i sve radi :)

Probao sam danas nDrive - čini mi se da mi bolje radi nego iGo. Brže lockuje poziciju i brže reaguje na kretanje, isprobaću još, držim i dalje i iGo i nDrive, ali sve mi se čini da ću izbrisati iGo. :)

Koliko traje podizanje same aplikacije?

6 sekundi, sad sam merio, iPhone 3G je u pitanju.

Hehe, upravo mi je nDrive uhvatio GPS signal na prozoru stana nakon 2 minuta, dok mi je iGo radio i po 15 minuta i nije mogao da nađe.

Poslednja izmena:
Pa da li je moguce da je krivac za to bio IGO :) Tako im je dobra aplikacija na GPS uredjajima a ovde zbrzali ochigledno..

Nema kameru napred? Lažeš !!!!! :d

Aj probam slikovito dočarati na šta mislim.
Znači: da displej imitira reflektivnu površinu kao ogledalo:

78e371316d.jpg

Pretpostavljam da je sada kasno, a mozda je vec pomenuto u temi ranije, ali sam slucajno naleteo na ovakvu aplikaciju.
Zove se Mirror Mirror. Ima opcije za belu, crnu, svetlo i tamno sivu.

Poslednja izmena:
Sta koristitite za striming internet radio stanica?

RadioBox

Da li ovaj SpoofApp radi kod nas?
Ja sam nasao verziju za WM ali kaze mi da nisam uneo ispravan broj kada hocu da pozovem pa me zanima da li radi na iPhone?

[YOUTUBE]aRpcvFc_S5Q[/YOUTUBE]

cao imam dva pitnjca kao ne iskusni(buduci) korisnik iphona i navigacije:

1. Da li je Iphone IGO mape iste kao IGO mape za WM uredjaje i stand alone (ukljucijuci poi)
2. vidim da se svi zalite na dugo pronalazenje satelita, zar na iphoneu ne postoji app kao za WM (gde ih ima barem 10tak) koje preko neta skinu trenutnu poziiciju satelita i bukvallno nakon toga igo(ili bilo koji gps program ) za 2 sec nadje sve satelite

Zale se samo oni koji imaju problem sa GPS-om. Ja nemam tih problema i iGO nalazi poziciju odmah po startu.

I kod mene nadje poziciju odmah po startu. To samo Driver ima problem sa svojim HiPhone-om :D

Kod mene iGO radi ok, ali bre previse cesto gubi signal ako nije fiskiran. Znaci ako sam u kolima i drzim ga u ruci , svakih 20ak sekundi izgubi signal na par sekundi ........ ne znam da li je neko iskusio iste probleme ali eto tako je kod mene :)

Elem must have aplikacija je Firewall IP, nisam ni znao koje se sve "offline" aplikacije kace na net :) od kada sam ovo instalirao, progledao sam :D

Od igrica najvise pikam , fly control ofkors :D i geomaster :)

Eh da i u poslednje vreme must have je Install0us sa custom start page-om , gde sam dodao sve moguce i nemoguce iphone friendly i non friendly sajtove za cracked aplikacije :D sad mojoj sreci kraja nema :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno