Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Ja sam skinuo iPhoneVM. U startu radi super, kao da stvarno imash vishe rama, ali vremenom kako skachesh iz aplikacije u aplikaciju, sve cheshce se deshava da skroz stane na nekoliko sekundi, bez obzira koliko jednostavan posao radio, recimo u sms aplikaciji. Nishta bez 3GS-a :)

SMS aplikacija je jedna od dve najvece tragedije iPhone-a :) Toliko je spora, troma i neoptimizovana da je to tuzno.

Ma to sam samo dao primer jednostavne aplikacije, da vidish shta radi u Safariju posle par otvorenih i zatvorenih strana, zna da stoji po 20 sekundi totalno zakochen :) Naravno to kod tebe nije sluchaj, radi kao da imash 3GS sa proshirenjem memorije :d

I shta fali SMSu, ja bih pre rekao da je BiteSMS totalno neoptimizovano i bagovitno go*no, u odnosu na originalni :)

upravo tako... SMS aplikacija mi se otvara trenutno. Ne znam šta je sa vama svima? :)

na vasu preporuku sam ubacio Magnificent Gizmos and Gadgets 1.5.2 k*d*mon*ys jer mi se enigmo dopao

...ali kad pokusam da je pokrenem samo se pojavi crni ekran i onda se ponovo vrati na meni

jel imao neko slican problem?

iphone 2g, verzija os-a 3.0
od aplikacija cydia, installous, winterboard,sbsettings

kupio sam iphone pre nekih desetak dana, tako da je vrlo moguce da pravim pocetnicke greske ili je nesto do kompatibilnosti

tnx

Fali ti MobileSync :) kad njega budes instalirao pokrenuce se :)

Jel zna neko kako da napravim US nalog na iTunes-u? Nece da primi moju CC :(

Nadji neku random adresu u US, tako je meni uspelo.

PS. Kako da napravim itunes account bez CC?

lako zapocnes pravljenje, ali dok stigne verifikacija na email, mozes da ostaris :d

iz itunes-a odes u appstore, bilo koju besplatnu aplikaciju kliknes da kupis, on te pita da ukucas user i pass, imas opciju create new account, i onda ces pored kartica za nacin placanja imati NONE, stavis recimo US, grad New York, state NY, zip 10001, 33 street i to je to...

ali kao sto rekoh ne stize verifikacija...

ako si to uopste pitao :d

Fali ti MobileSync :) kad njega budes instalirao pokrenuce se :)
hvala, sad cu da potrazim

Poslednja izmena:
Si probao po uputstvu sa isrbije, ja sam po tom uputstvu radio i napravio za 5 min. Adresu sam nasao na gmaps-u nesto random i sve fercera. Kad skinem neku free app sa itunes-a stigne mi racun na mail sa 0$ za placanje :)

Taj tutorial nije validan za registraciju US naloga jer opcije "None" vise nema.

nemas None zato sto nisi pratio uputstvo... moras da ides u itunes store pa da izaberes jednu free app pa odatle napravis acc a ne odmah iz menija...

@koska90

kad si se registrovao i koliko si cekao verification email?

0s, ja sam uspeo.

kako se zove ona aplikacija kad dunesh preko ekrana i ikonice se tako pomere,i gde da je skinem?

Appstore?

Je l' uspeo neko da namesti iRealSMS ili BiteSMS sa xsellize da rade, a da pritom može i iGo da radi? :)

Njemu ni ne radi GPS, tako da je verovatno namestio, ali bez iGo. :d

Ja koristim biteSMS a imam IGO tek tako instaliran i radi sve. Treba ti samo bar 4.2 verzija biteSMSa.

A ovo za GPS, ne bi ni drugima radio da ne zive na livadi :)

Ja koristim biteSMS a imam IGO tek tako instaliran i radi sve. Treba ti samo bar 4.2 verzija biteSMSa.

Hm, ja sam probao sa 4.2 i neće da radi. :/ Mada, kupiću novu verziju biteSMS, vredi, samo da me ne mrzi da odem do banke da uplatim pare na Visu.

A ovo za GPS, ne bi ni drugima radio da ne zive na livadi :)

:))

Ja sam ga probao prekjuče kada sam išao sa Vračara na NBGD, solidno je radio, doduše ne dobro kao standalone GPS uređaji.

Radi i meni solidno, ali to nije dovoljno, standalone GPS ga razbija u svemu, zao mi je samo shto je iphone ekran daleko bolji pa se vidi lepo ma koliko sunca bilo :)

jel neko probao Tomtom Central and Eastern Europe 1.1?
Kakve su mape? Jel bolji od IGO-a?

Ne radi TomTom ovde...nema mapa. Hrvatska je mislim nesto oko 40% pokrivena, ali Srbija je uzas, ni 1 procenat

Ja bih licno koristio Navigon, ali za nas su opet problem mape: samo major roads...

kakav bre TomTom, samo iGo!

Je l' uspeo neko da namesti iRealSMS ili BiteSMS sa xsellize da rade, a da pritom može i iGo da radi? :)

Za sta ti treba BiteSMS? Ako ti treba samo delivery report i brojac karaktera to mozes sa SMS helper i Iphone Delivery, to sam ja instaliro i odlicno fercera. :)

Da, za to mi je uglavnom trebalo, a i za opciju da mogu da uradim reply odmah čim mi stigne poruka u tom dijalogu, ali dobro, to mi je manje potrebno od ove dve opcije. Hvala. :)

Nazad
Vrh Dno