Ma bre, u 21. izlazi iGo 8 koji ima i hardversku akceleraciju 3D objekata (ne secka kao na Mitac i drugim GPS-ovima i Win telefonima, nego radi sa bar 30 fps.) i ubacite mape koje hoćete i nema problema...
Ti Milane kao da prvi put imas iPhone
Bez Winterboarda, SBSettings-a, Boss PReferences-a i Categories ne zapocinji radDodaj tu jos terminal, FTPonthego, WiFiFoFum, IM+...
Au ***, kako tebi uopšte radi telefon sa svim tim aktivnim deamonima u pozadini. Meni je telefon clean, ali je zato brz kao munja. čemu winterboard, kad je default izgleda sasvim ok... Nije to windows 95 pa da moraš da ga ulepšavaš
![]()
Default izgled je bljak. I verovao ili ne, radi jako brzo. Od dodatnik daemona imam samo Winterboard, SSH i SBSettings
Sve ostalo je manje-vise MobileSubstrate-based plugin.
Evo sam sebe da citiram, sredio sam izgled telefona i sve servise:
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1874152&postcount=227
i veruj mi Maxo da telefon nije nije nista sporiji nego sto je to po difoltu.
P.S. Za tebe Milane, pogledaj shotove tu ima dosta jako dobrih aplikacija![]()
Ako je tebi ovo lepše od difolta, dobro je što ne radiš kao dizajner nečeg ozbiljnijeg osim manjih sajtića![]()
Ti bas znas cime se ja bavim...
Meni je lepse, default me smara - ikonice su mi previse zaobljene, crna pozadina je smor. ***, ja volim da modifikujem svoj telefon ako je to ikako moguce.
A da li ce mi se neka igra podici za 15 ili 20 sekundi, iskreno me nije briga
SMS aplikacija je ionako spora i troma tako da ni to nije preveliki problem.
P.S. Kao sto na shotu mozes da vidis, ja uvek imam slobodno oko 35 - 38 MB memorije (od max 40) i pored SBSettingsa, Winterboarda i SSH tako da tvoje price kako to mnogo zauzima i preterano gusi telefon nisu bas na mestu.
malo off: drugaru je neophodna iBlacklist, makar i da mora da plati:
http://www.iblacklist.com.br/iblack...es&op=readArticle&id=1&title=PayPal---Buy-Now
da li neko ima iskustva sa kupovinom aplikacija, da se ovo moze platiti bez PayPala, samo sa Viza debitnom karticom? :-/
Lepo lepo, koji je to tool? MClean?
Svejedno, htedoh samo da ti pokazem da i pored vecih modifikacija interfejsa to ne utice preterano na zauzece memorije.
Jel postoji neka aplikacija koja "kupi" rođendanski info iz Contacts-a i prikazuje ih u kalendaru? Nikad mi nije bilo jasno to još ni kod Nokije, zašto ne prikazuje u kalendaru rođendane koji su upisani u kontakte? Pa da mi taj rođendan nije kolko tolko bitan ne bih se sigrno trudio da ga zapisujem u Contacts info.
p.s. sada i glupi MXTube ima stalno aktivan deamon! Dokle vise sa tim glupostima?
Ako je tebi ovo lepše od difolta, dobro je što ne radiš kao dizajner nečeg ozbiljnijeg osim manjih sajtića![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari