mijalkocar
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2010
- Poena
- 180
neka zamena za https://github.com/qnblackcat/uYouPlus
Pravim US nalog samo za app store (secam se da sam video neki klip gde se samo izlogujes iz app stora pa kao prebacis u drugu zemlju) ili ceo novi apple id na US?Naparaviš US nalog i rešen problem.
Shvatio, hvala na objasnjenju i strpljenu, ipak nije tako tesko kao sto sam mislioNapraviš nov Apple ID nalog, izloguješ se na telefonu samo iz App Store-a, a ne kompletno tvog Apple ID naloga.
Settings/Media & Purchases i onda na dnu strane se izlogujes i ponovo loguješ sa novonapravljenim američkim nalog. Skineš aplikaciju, izloguješ iz tog App Store-a kako je već napisano i loguješ na tvoj glavni nalog.
Ma da, opasno nas profilišu i ko zna na koje sve načine će moći to da upotrebe u budućnosti...Besplatna... Mora da povlači sve od tebe da bi im se isplatila.
Upravo sam hteo da uđem ovde da postavim isto pitanje. 14 Pro, telefon se usijao danas dok sam bio na instagramu, nisam bio siguran dal je samo do aplikacije ili telefon se greje generalno. Isto 17.6.1.Da li imate problema sa Instagram aplikacijom? Na iOS 17.6.1 (14PM) strašno zagreva telefon i toliko ga uspori, da ne mogu da napišem poruku.🥸 Sve ostale aplikacije normalno rade... Restart naravno ne pomaže.
Nemam vec vise od 6 godina drustvene mreze i em mi zivot bolji, vise imam vremena, a i uredjaji mi se zahvaljuju, jer ne moram toliko cesto da ih punim.Sad sam malo gledao, nismo jedini sa tim problemom, nešto su zeznuli sa poslednjim ažuriranjem...
Usput sam pogledao "app privacy", ono je strašno šta sve prikupljaju o nama, pogotovo od poslednje promene politike privatnosti od letos. Ići će brisanje naloga i aplikacije, čim mi ne bude neophodan u bliskoj budućnosti. Iz godine u godinu sve više informacija crpe od korisnika...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari