Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Jel ti uključen autoplay?

IMG_2585.jpeg

Zbog čega vrlo često YouTube na ip13 PM ne pušta sledeću pesmu?
Ne vidim uopšte autolykos2 opciju kao na Andorid app
Još imam i Premium...
Čudne tripove ima ovaj iOS
Meni sve radi kako treba, takođe imam premium. 14PM, iOS 16.6.

Prevdeo sam da je to napisao 😄

• Like
Reagovanja: iOS
Nešto je Google menjao Youtube app, npr primetio sam da je font kad se uđe u opcije dosta manji. isto tako nekad zaglavi kada hoćeš da biraš chapter, uopšte ne izbaci listu..

ne znam zasto bi uopste koristio youtube za muziku kada je kvalitet los

jel si probao onda preko yt music..? meni na 13pm radi kako treba, pusta sledecu, pa onda sledecu, pa onda sledecu 😂

Youtube koristim samo na desktopu, dok za kola ide YT Music..
Vidi YouTube music kao da ne postoji glupa navika
Mora skinut probati

da li neko ima problem sa aplikacijom Moj A1 da na WiFi radi a na mobile network ne radi, nije mi radilo ni na SE , 12, 13 i na 14 i sa razlicitim brojevima (samo da napomenem da je podeseno da app koristi mobile data)

Imaš li neki VPN, ili DNS ili proxy neki. A1 blokira svoj domen kad se preko njihove mreže koristi nešto od toga.

apple icloud+ private relay?

sa tim ne radi, ako se to iskljuci onda radi

pisao... batalio...

ma ni meni nije ovo bitno kad sam u Bg i imam stalno WiFi i ne proveram stanje cesto, ali posto treba da idem van Srbije i neću imati WiFi treba mi da nekad proverim stanje

Da li je nekako moguće da diktat na tastaturi radi i sa srpskim jezikom, a ne samo engleskim? Da promenim Region (trenutno je Serbia)

Ne može srpski, može hrvatski. Tu jedino može da ti smeta ijekavica, sve ostalo dobro prepoznaje.

Ne može srpski, može hrvatski. Tu jedino može da ti smeta ijekavica, sve ostalo dobro prepoznaje.
Odlično radi hrvatski. Ja ga koristim. Sjećam se kad sam počeo da ga koristim, pita me devojka otkad sam počeo da koristim jekavicu. Rekoh kad ti pišem tako znači da su mi zauzete ruke :D

Inače ovo sve je preko diktata napisano.

Neće skoro, Threads nije dostupan u EU, moraš na srpski ili američki

Sa srpskog predjoh na americki zbog becih mogucnosti, kad sam video da ne mogu karticu da zakacim za wallet i da pazarim, predjoh na hrvatski, i evo sad moram nazad... izgleda da cu morati nov da napravim, ili da se strpim, mozda i ne propustam mnogo

Lakše je sa karticom koja je direktno vezana za nalog, ali nije ni komplikovano kupiti gift karticu kroz Apple Store aplikaciju, naočito uz aktivan Apple Pay, na telefonu i redemovati kod 😃

Znam, ja to nekako sve upeglam, povezem i uzivam u toj zoni komfora. Nekako me mrzi da se odjavljujem s main profila pa da pravim novi, skidam, a u medjuvremenu ce biti ko zna koliko azuriranja, te ukoliko se vratim na svoj glavni nalog, necu moci da sprovedem, odnosno moci cu, ali opet bi procedura bila ista...

odnosno moci cu, ali opet bi procedura bila ista...
Ažuriranja su vezana za nalog sa kog je skinuta aplikacija, imam kombinaciju srpskog i američkog naloga pa znam, samo će ti tražiti da ukucaš šifru od drugog naloga za prvo ažuriranje od kad se uloguješ na srpski nalog, posle toga ne moraš da ulaziš više na američki. A i više razlike u aplikacijama gotovo da nema, samo još par google-ovih (Google aplikacija, Photos) i PayPal od onoga što ja koristim).

Piše i u opisu da je jednokratna kupovina, davno je uzeta na nekom snizenju, a da li vredi, zavisi koliko bi koristio to što nudi.
Mislim da je odlična za raw fotografije na telefonu, da se ogradim, a tu su još i Halide Mark II kamera i neke sa pretplatama koje svakako zaobilazim.
Takođe je jasno da nije isključivo do kamere, već do onog šta radimo sa njom 😃

Poslednja izmena:
Devojka se bavi profi fotografijom pa bih za moju ip 13icu obezbedio neku kvalitetnu app za kameru, posle bi ona jos malo doradjivala u lightroomu i sl

manje vise sve premium aplikacije imaju 95% iste funkcije.. ako vec ima lightroom, uloguj se sa njenim podacima na neku od adobe apps.. ima tipa photoshop camera, lightroom ima u sebi isto opciju za fotografisanje

malo sam uporedjivao ps i lr kameru s ovom default i iskreno, bolje slike je pravila default (ili to samo ja ne umem da nastelujem i izvucem maksimum)

Nazad
Vrh Dno