Šta je novo?

Aplikacije - Blackberry, Palm (old Palm, WebOS)

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovo je tema u kojoj cemo raspravljati o must have aplikacijama za ove platforme. Takodje ovde postavljajte pitanja koju aplikaciju za sta mozete da koristite i sl.

Ovo je tema u kojoj cemo raspravljati o must have aplikacijama za ove platforme. Takodje ovde postavljajte pitanja koju aplikaciju za sta mozete da koristite i sl.

Evo da ja pocnem. Sto se tice Blackberry applikacije, moj izbor prema ucestanosti moga koristenja (sve su besplatne):
1. amAze - Kompletna Navigacija sa govornim instrukcijama. Radi super. Podrzava i nase podrucje
2. Slacker - radio streaming. super za duga putovanja...cak imaju i nasi autori kao sto su Brega, Tose i sl...mogucnost kasiranja za slusanje u avionu npr.
3. Where - odlicna applikacija za pretrage restorana i shopova i sl.. Na primer. U nekom ste gradu i jede vam se pizza. unesete "pizza" i nadje vam sve restorane sa lokacijama, telefonima i ima opcuju da mapira kako da dodjete do restorana od mesta gde se nalazite
4. Pocket Express - prognoza vremena, bioskopi, itd. Koristi GPS da vam da program bioskopa koji su najblizi vasoj lokaciji
5. Google map. Super je za brze pretrage mapa mada ne podrzava Navigaciju, samo vasu lokaciju preko GPS-a.
6. RideCharge. Ovo je zaist cool aplikacija...Narucite taksi i platite sa vasim telefonom. Ni kes ni kreditna kartica u dzepu vam ne treba.
7. WorldMAte Live. Odlican za planiranje putovanja, hotel, karte, odlasci dolasci i sl. Cak vas podseca na obaveze, daje vam lokalnu prognozu, vreme, itd.

Toliko za sad...

Blackberry
Viigo-odlican RSS reader. moja preporuka :p

Blackberry
Smrt Guard/
aplikacija koja BIS korisnicima daje mogucnost brisanja uredjaj na daljinu, automatskog backup-a i sl.

Pitanje za Andriod platformu.
Da li postoji neki video player koji podrzava nasa slova u titlovima?

Koristim Rockplayer ali on nema tu mogucnost.
Hvala!

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Poklon aplikacije od RIM-a i u Telenor mreži

Blackberry® je odlučio da svojim korisnicima pokloni izbor aplikacija kao izraz zahvalnosti za razumevanje i strpljenje tokom nedavnog prekida funkcionisanja ovog servisa. Aplikacije će moći da se preuzmu sa BlackBerry® App World™-a, počevši od srede 19. oktobra do 31. decembra 2011.

Opširnije: http://i.evocentar.net/ranZQK

Postoji li neka kvalitetna, a besplatna aplikacija za navigaciju?

Ima li neko iskustva sa blackberry messengerom pa ako bi mogao u par recenica da mi objasni cemu on najvise sluzi i kako dodavati kontakte :) Hvala unapred na pomoci :)

Busplus koji ima u nekoliko verzija za android(mozda i jos neke) da li ima za BB??? Ili makar da moze na neki nacin da se pokrene sa emulatorom andr. OS-a(sad sam izmislio rupu na saksiji :D :D :D )???

Crno sto se tice bb linka za download :(

***a :/
Menjaj platformu ;)

Nije moj fon pa da menjam :(
Kad budem presao na andr. oni ce napraviti bb verziju xaxaxa

Nazad
Vrh Dno