Predlazem da procitas ovo, razliku izmedju [WIKI]Hardware[/WIKI] i [WIKI]Computer software[/WIKI], da ti se ne bi ljudi smejali.mislio sam program hard diska,svaki hardver ima i svoj fabricki softver,kada bi ga azurirao mozda bi dobio bolje preformanse,kao sto ti maticna i sve na njoj radi bolje kad se flesuje.
napokon neko ko me konta,ispadoh ja zesce glup ovde,sta je hadver a sta softver.
Taman sam se nadao da ću preći na i5 i DDR3, kad ono probih limit na RS-u :d .
Ako je za utehu, download mašinu sam Update-ovao sa coppermine-a @ 850 na sasvim solidan E3200 :-devil-: .
aj dobro,glup sam nema mi pomoci!
samo? evo ja sam našao link ka Core i9 upgradeu, ovo je prerelease :laugh::bottle:
Pazi se možda je FAKE. Ko zna na šta su ljudi spremni zarad nekoliko premium poena :banana: .
a jel ima neki torrent ili pozivnica za private tracker? seedovaću!
šalim se, neću više, evo uklanjam te iz potpisa, al mi je bilo neverovatno kakvu si glupost odvalio... ulepšao si mi dan 😀
EDIT: (nemam sliku za triple facepalm)
Ako si mislio da pomocu nekog programa proveris da li ti ploca ima poslednji bios, koja ti je verzija firmware-a na optici, verzija bios-a grafike itd... Pa da sve to update-es na poslednju verziju kako bi poboljsao performanse svoga racunara!?
Nema potrebe da se sa time bakces, jer sve dok ti racunar radi kako treba, staro je pravilo nista ne diraj.
P.S. Tebi mora da je mnogo dosadno kad pokreces ovakve teme.
zna li neko neki dobar besplatan program za apdejt hardvera,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari