Šta je novo?

APC UPS i zvuk smrti

Moram da priznam da sam prvo tripovao da je preopterećen, ali malo bi to bilo bezveze. Moja tačna konfiguracija je dole zakačena.

Prilozi

• KONFIGURACIJA KOMPJUTERA .pdf
    245.3 KB · Pregleda: 84
Ok TNX raindog, će da pokrenem tu priču sutra.... smorilo me je ne bih voleo da mi pukne komp zbog ovog čuda.

Poslednja izmena:
to sto imas prikaceno nije nista za ovaj ups..... sem ako baba ti nije pored ovoga provukla cev kroz zid i prikacila TA pecku :p

Zeljko uzeo sam ceo računar, kućište je Chieftec Midi Case GX-01SL 400W. Verujem da se za lampu šališ... heheehe.

Poslednja izmena:
pa bas i ne.... ali to napajanje je GPS serija 99% znaci u njemu je problem a ne u ups-u.....

Sad sam pogledao napajanje na kompu mi je GPS-400AA-101 A. Da li neko zna kako da proverim da li je problem u napajanju ili u nečem drugom. S obzirom da sam ceo komp kupio u Eurolink-u, koji je od skoro zatvoren. I da li neko ima ideju kako da zamenim napajanje.

pa i napajanje i UPS ti je ispravan 100% samo sto se UPS-evi ne slazu najbolje sa GPS napajanjima... neznam kako stoji sa drugim brandovima ali APC definitivno ne radi kako treba kad je to napajanje prikopcano.....
Znaci menjaj napajanje ako zelis da komp teras na ups-u... ostali modeli chifteca nemaju problem (stari 360w kojeg imam ili novi (skuplji) CWT modeli)

tnx željko, pošto se ne razumem u ove stvari, svaka informacija mi je dragocena.

Da li neko zna koja napajanja su kompatibilna sa APC ups-om BE700-GR, Back UPS ES 700VA/405W. Ovo moje je od 400W i ne radi sigurno. Zvao sam neku firmu EWE koja je glavna za Chieftech potvrdio mi je da je to problem ili novi ups koji je preko 200 eura ili drugo napajanje... ovo drugo je bezbolnije.

koliko ja znam samo Chigtec GPS serija pravi problem.. sve ostalo radi, ja imam LC power sa tim UPS-om

Vrh Dno