Šta je novo?

APC UPS i FIAMM baterije

fatza

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2005
Poena
365
Da li je neko probao FIAMM baterije 7,2 Ah sa APC UPS BK500? Zanima me da li kontakti odgovaraju ili je potrebno lemljenje?

Hvala svima, pozdrav!

Trebalo bi da su kontakti standardni. Vodi racuna o polaritetu i ako "labavo" nailaze kleme, malo ih "stisni" klestima, tako da tesko "naidju".
Dobar kontakt mnogo znaci, jer su velike struje u pitanju.
pozz

Meni trebaju baterije za APC Smart-UPS SUA1500I, da ne znate gde najpovojnije mogu da ih nadjem?

Mislim da kontakti ipak nisu standardni, jer su na FIAMM baterijama, bar koliko sam na brzinu pogledao, dosta uži. Kupio sam neki Kinesku Triax i za sad je ok, videćemo koliko će trajati.

@Pajser Brigada, probaj kod ovih: http://www.enelps.com/

Ja sam se žestoko zeznuo i kupio bateriju u "Super battery shopu", tamo je skuplja barem 500 dinara u odnosu na druge, tako da ti njih ni u kom slučaju ne preporučujem.

APC SUA1000i

Koji proizvodjac First Power, Triax, Ultracell, Fiamm... ili nesto trece?

znaci 2x 12v 12ah za APC SUA1000i

Da li je neko probao FIAMM baterije 7,2 Ah sa APC UPS BK500? Zanima me da li kontakti odgovaraju ili je potrebno lemljenje?

Hvala svima, pozdrav!

Meni u APC BackUPS CS650 sasvim normalno radi upravo taj FIAMM od 7.2 Ah.Medjutim jedna druga baterija od 9ah nije htela da radi kako treba.

...

enelps za apc sua1000 nudi CSB baterije sa 6 meseci garancije i nisu bas tako povoljni...

Vrh Dno