Pročitaj malo unazad. Mlin koji melje za espreso i podesiv je, bez problema se podešava za moku, tj. može isto mlevenje, ili krupnije, po želji.
Ajde da kažemo ovako, dobra kafa sigurno nije jeftina, a možeš skupo da platiš i lošu.Treba videti, probati. Ne mora da znači ono što je skupo da je i dobro uvek.
Svakako, ali opet moj i tvoj ukus može biti drugačiji. Ti možeš platiti 6000 za kg, ja da je probam i da mi se ne svidja.Ajde da kažemo ovako, dobra kafa sigurno nije jeftina, a možeš skupo da platiš i lošu.
Mogu i ja probati kafu od 200din tvrdeći da je najbolja samo zato što mi se sviđa i zato što nisam probao druguSvakako, ali opet moj i tvoj ukus može biti drugačiji. Ti možeš platiti 6000 za kg, ja da je probam i da mi se ne s
Carina ide na 50+ eura. Kako to?45 eur + carina
Probao ja te kafe iz Lidla sve redom...ne valjaju nista.. Bolje su one Lavazze na pijaci za 1500 din. sto je i bila cena ovih kafa u Lidlu pre snizenja,,,Treba videti, probati. Ne mora da znači ono što je skupo da je i dobro uvek.
Probao ja te kafe iz Lidla sve redom...ne valjaju nista.. Bolje su one Lavazze na pijaci za 1500 din. sto je i bila cena ovih kafa u Lidlu pre snizenja,,,
I meni bolje od kupovne mlevene Lavazza ili Hausbrandt. Naravno stvar ukusa, meni dobro i vino iz Lidla od 400-500 kinti 😁Ne možeš. I ja sam se iznenadio.
Koliko oni procene. Možda je samo porez plaćen i carinjenje, a bez carine.Carina ide na 50+ eura. Kako to?
Placa se samo PDV, ne i carina. Kupum za 25 eura i ne placam PDV a neki za 45e plate. Vrlo čudno i haotično.Koliko oni procene.
To nije mlin za kafu jer nema brusne noževe. To je blender... lomilicapiše da ima podesivost finoće mlevenja:
Stvar ukusa. Ja npr. Lavazzu odavno više ne kupujem. Isto je i sa Bellarom kafom koje su deo standardne ponude u Lidlu. Ova sa zipom od 245rsd nije toliko loša.Probao ja te kafe iz Lidla sve redom...ne valjaju nista.. Bolje su one Lavazze na pijaci za 1500 din. sto je i bila cena ovih kafa u Lidlu pre snizenja,,,
Carina ide na 50+ eura. Kako to?
Koliko znam iz iskustva, nepisano je pravilo da za ispod 50eur ne otvaraju i ne carine ali da mogu i po zakonu nego ih mrzi i ne mogu sve da postignu. Mene je zakaciloCarina ide na 50+ eura. Kako to?
Jesam. Cak sam i dekalcifikovao aparat, koristim vlasina vodu samo.Jesi li probao da pustiš paru da ga malo produvaš pa da razradiš ventil i stegneš posle malo jače ?
To ona masina od 30k dinara sa mlinom?Jesam. Cak sam i dekalcifikovao aparat, koristim vlasina vodu samo.
Na ovom aparatu postoji kruzni preklopnik za vrucu vodu, paru i polzaj za ekstrakciju, nema zatezanja kao kod gagia clasic ap sa strane. Znaci kruzni preklopnik sa 3 polozaja.
Kada meljem dovoljno krupno, nema curenja na steameru..tipa ekstrakcija od 15 sek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari