Verovatno si zbunio sve koji su pročitali tvoje pitanje, pa niko ni ne zna šta da ti odgovori 😄Isteklo vreme za edit. Razmatram trenutno Naviglio Deluxe ili Classic, u radnjama su tu negde sa cenom.
Eto, sam si sebi odgovorioPa volim da se zezam i ucim ali bih radije automatik koji prima zrna i izbacuje kafu, imam prece stvari sa kojim bih se zezao i ucio
Nisam obratio paznju da je Classic manual.
Lazo, challenge aksepted
Ako gledaš Sage onda proveri cenu za Rancilio + mlin . Sigurno skuplje ali mnogo bolje.Kakav je Sage barista express za 600€, vredi li to čemu? Imam Delonghi Magnifica S i nije to to. Kafa je nekako blaga, vodenasta.
Otvorio sam temu da ne bih spamovao ovde.
Vredi naravno. Tek sa njim sam počeo da pijem arabike a da nema one neprijatne kiselosti. To nisam uspevao na superautomatiku. S tim da kafa mora biti sveža, do mesec dana od prženja (pečenja). Posle 2 godine, razmišljam o nečem boljem, Lelit MaraX ili Bianca, ali naravno to je 3 puta skuplje a gde je još mlin.Kakav je Sage barista express za 600€, vredi li to čemu? Imam Delonghi Magnifica S i nije to to. Kafa je nekako blaga, vodenasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari