Šta je novo?

aparat do 150e

SINTER

Čuven
Učlanjen(a)
02.06.2004
Poena
630
dakle,ne treba nista specijalno.
sto jednostavniji po mogucnosti.nisu potrebne nikakve fensi funkcije.lepo bi bilo da ima sto veci i kvalitetniji ekran,posto bi se slike uglavnom na njemu i gledale.
ne bi bilo lose ako bi bio i malo ispod tih 150e:D.

Za 150 moze da kupi aparat i da ga gleda :)

A uz onih 16MB SD moze i sit da se naslika - samo da ima neki laptop pored sebe :)

Za a510 ti treba 200e
150e aparat
20e kartica 256mb
20e punjac sa baterijama
10e torbica

Olympus FE-100 ili C-150 (jeftiniji, stariji model), cena ispod 150e. Jedino što su XD kartice malo skuplje od SD...
Solidni aparati (imam C-150), sa 3xoptičkim zoom... 3.2 Mpix (4x, 5Mpix kod FE)

Poslednja izmena:
video sam da su 512mb xd cak i kod nas <50eu, tako da stvarno vise nije strasno...

Mala ispravka unesto C-150 mislio sam C-370, mada mislim da nisam mnogo pogrešio (i C-150 je sličan aparat). Ne znam ni koji aparat imam :wall: (kevin).

jel to nije jedan te isti aparat samo eu-us oznaka?
mislim na onaj mali oly, sto se kod nas valjao na sve strane (sad su ga fe100 i fe150 zamenili)... moj brat ima us varijantu
svejedno mislim da nije bas idealna kupovina...

Nisam siguran ali mislim da nije (90%). Ovaj koji ja imam (C-370) radi odlično, naročito za te par (ne prodaje se, nije reklama :-devil-: ).

SINTER je napisao(la):
dakle,ne treba nista specijalno.
sto jednostavniji po mogucnosti.nisu potrebne nikakve fensi funkcije.lepo bi bilo da ima sto veci i kvalitetniji ekran,posto bi se slike uglavnom na njemu i gledale.
ne bi bilo lose ako bi bio i malo ispod tih 150e:D.

Mislim da ti stav po pitanju ekrana nije najpravilniji. I najveci i najkvalitetniji ekrani (na fotoaparatima) nisu ni za qrac. Ako mislis da na njima gledas fotke, bas ces se nagledati. Ti ekrani su samo za grub uvid u izgled fotografije. Tek kada je pogledas na normalnom ekranu (od barem 15inca, kazem barem), tada ces stvarno moci da uzivas u fotkama. Ako nemas racunar, potrazi aparat koji ima TV izlaz, to daje mogucnost da slike gledas na TV-u.

e da c370 je isto sto i d535z u usa i to i jeste aparat na koji sam mislio...
ja sam daleko od odusevljenog... posebno se durim na kevu sto je mogla fuji e500 da uzme za 20$ vise (kod nas je malo veca razlika...), koji je ipak za klasu-dve bolji aparat..

Premier DC4345(4MP,3/4,12MB mem) u SAMPRO shopu kosta 113eura(dobijes PUNJAC,2 punjive i 2 alkalne baterije,futrolu,softver) Garanjcija godinu dana!
Ja sam ga uzeo i zadovoljan sam,za to povremeno slikanje i zezanje perfektan je. Samo mu dokupi SD karticu(256MB oko 1400din) i uzivaj

pa necemo bas noname aparate da preporucujemo |>>

Pa ako mi dobro radi i zadovoljan sam kvalitetom slika,bas nikakav problem nisam imao sa njim(a ni oni koji znam da ga imaju) ne razumem zasto ga ne uzeti-da li je bas IME toliko bitno!?
Inace PREMIER od 1982.g. radi foto aparate,ali nisu poznati na nasem trzistu!
Kada se sve sabere(bogata dodatna oprema i solidan kvalitet...)
Govorim iz licnog iskustva-nikog ne hvalim...

Premier je u stvari Toshiba tj. neki levi ogranak iste, da ne bude zabune. Oni rade gomile OEM aparata koje posle neke firme krste naknadno i prodaju pod svojim imenom (mislim da su mi iz Acera rekli da su nji'ovi aparati u stvari Premier).

Sta kazete na fe 150? :smoke:

Nazad
Vrh Dno