Šta je novo?

Apache & PHP & MySQL & ....

• Začetnik teme Začetnik teme jox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
.... i sve to na win-u.
Mnogo me je smorilo to shto pola stvari nece da mi radi sa IIS-om, pa sam odluchio, naravno ako bude imalo smisla, da instaliram APACHE, PHP, i MySQL na XPu. Hoce li to funkcionisati kao na linux-u? ne mislim po brzini, poshto mi treba samo za razvijanje php stranica, nego shto se tiche kompatibilnosti? tj. dal ce me APACHE&PHP za WIN zezati kao IIS&PHP?

Apache radi odlichno na Windowsu, mada takodje i sa IIS nema nikakvih problema. Svi problemi su uglavnom vezani za podesavanja i nista vise.

Dakle slobodno probaj. Meni je Apache zgodniji za upotrebu pa ga zato i koristim.

OK... Ja imam nekih problema sa IIS-om, i ne bih prelazio na APACHE ako mogu da ih reshim. Ajde pogledaj ovaj thread
Problem sa IIS&PHP..., pomoc bi bila dobrodoshla.
Pozdrav

zasto ne bi radilo... Apache na Win-u radi savrseno jedina razlika je sto je Linux verzija mnogo sigurnija, stabilnija itd... Ali za local development Apache, PHP i MySQL rade super.
Savet: batali IIS + PHP... babe i zabe 🙂

probao sam taj XAMPP ranije i radi odlicno. Ko nece da se cima, nek obavezno skine.

kombinacija apache,php,mysql pod win-om radi potpuno isto kao po linux-om... i nista se nebrini...

Nazad
Vrh Dno