X12345
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.12.2005
- Poena
- 319
Imam Pheenet-ov WL118C+ koji mi je do sinoć radio prefektno. Koristim ga u bridge modu za pristup internetu (Verat). Odjednom je bez ikakvog razloga počeo da se konstantno konektuje i diskonektuje sa provajderom. I to radi samo kad prenosim podatke, nebitno da li je torrent ili pristup sajtovima. Proverio sam u Veratu i oni kažu da me vide kako se stalno konektujem i diskonektujem i da sam samo ja u pitanju Ali meni radi net, kada pingujem google gubitak je samo 1%, što je za wireless čudo. Takođe na ap-u vidim trenutak kada se resetuje signal, isključi se lampica za wlan i par puta zasvetli lampica od pcmcia kartice unutar ap-a i tako svakih 5-10 sekundi. Pokušao sam sa gašenjem, hard i soft resetovanjem, čak sam i firmware update-ovao ali ništa. Kada se mu pristupim (a naravno ne prenosim podatke preko ISP-a) ne resetuje se signal. Kvalitet signala mi prikazuje nekih 5-10 sekundi oko 90% i onda na kratko se spusti na 60-70% pa opet nazad na 90. Više ne znam šta da mu radim, zašto se tako ponaša, da li može antena da prouzrokuje takav problem, ima li neko ideju?