Šta je novo?

AOL modem ADSL kit-15e

HE odlicna fora moram da priznam :D.

Ste izvalili foru koji je to u stvari modem koji se dobija. Zagledajte se malo i onda vidite http://www.actiontec.com a ovde se ti modemi prodaju za 2870 din.

Poslednja izmena:
Inace, rekli mi ljudi ti modemi koji su u telefonservisu 2900 dinara su zapravo ti od 15€, samo sto ih je telefonservis sve otkupio od njih i nabio cenu (zato ih i nema na lageru) :)

Velja je napisao(la):
Inace, rekli mi ljudi ti modemi koji su u telefonservisu 2900 dinara su zapravo ti od 15€, samo sto ih je telefonservis sve otkupio od njih i nabio cenu (zato ih i nema na lageru) :)

E hvala ti brate! Ja ih zvao danas i pitao ih za te modeme, a oni se zbunili pa kaze pa kako 15e, i tu tajac.........
Hvala na info!

A pitanje je kako rade? Mada, u stranim zemljama to poklanjaju, pa ko zna...

Pa dobro u svakom slucaju bolje je dati 15e nego mnogo vise za isti modem. A kao sto si rekao, to je zvanican ADSL AOL modem, tako da, ne moz' da ne valja.

Da. Nisam ni mislio da ne valja, nego kako ce se slagati sa nasom Balkanskom "naprednom" tehnologijom" :) ? Ipak je to za drugo trziste pa dok neko ne proba, nemojte da se zaletite, to sam mislio.

Pa koliko sam ja upoznat sve je to isprobano pre upotrebe! Mislim bilo bi glupo da oni prodaju "ne testirane" modeme za VeratADSL. Sigurno rade u USA i UK, bar tako mi rece baja iz tehnicke podrske ActionTec-a. A kod nas je rekao da probaju provajderi, sto su oni i uradili. Pa dobro to je ipak oko 1500 din., pa nek traje koliko traje, onako se ocekuje u julu TelekomADSL i mislim da ce biti Alcatel modemi, tako da.....

Vrh Dno