Šta je novo?

AOL Active Virus Shield

Besplatni AOL anti virus - Powered by Kaspersky

Advanced detection technology to help stop known and new viruses, spyware and other malware before they attack you.
Always-on, automatically checks for updates every hour- providing real-time scanning and protection against virus threats
Easy-to-install, works with most Windows® operating systems. (Windows 98, 2000, ME & XP)
Free to everyone- No AOL subscription required

http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp

uzgred, posto je AOL u pitanju, pazljivo citajte uslove o koriscenju ovog programa ("EULA")

ZoNi je napisao(la):

Advanced detection technology to help stop known and new viruses, spyware and other malware before they attack you.
Always-on, automatically checks for updates every hour- providing real-time scanning and protection against virus threats
Easy-to-install, works with most Windows® operating systems. (Windows 98, 2000, ME & XP)
Free to everyone- No AOL subscription required

http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp

uzgred, posto je AOL u pitanju, pazljivo citajte uslove o koriscenju ovog programa ("EULA")

Hvala na informacijama,ai AOL cu zaobici u sirokom luku(ne volim fine print EULA-e :d).
Nod32 sljaka super,da ne napravim belaj bez potrebe :d.

Ako ga neko proba neka podeli utiske.

Poslednja izmena:
Probao sam malo kako radi i zadovoljan sam, bolje radi od AVG free (pronašao mi je nešto što AVG nije video), brži je, update je transparentan, powered by Kaspersky...

Hehe, pa ovo je KIS 6.0 sa File i Web antivirusom i promenjenim skinom.

Vratih se ja na Avast. Imao sam nekoliko problema sa instaliranjem novih ATI drajvera. E sada, je li zbog njega ili zbog ZoneAlarm - neznam. Izbrisao sam oboje i vratio Avast. I naravno, instalirao drajvere bez problema.

Ako nesto ne probas ne mozes znati ni da li valja. Je li tako Crash Owerride?

Ne mozes znati, ali mozes verovati ako ti vise osoba kaze da nesto ne valja - onda verovatno ne valja.
AOL je tezak shit - izbegavajte ga - moja preporuka.
Nebi to bilo besplatno da vredi.
Sve sto je besplatno ili je bezvredno ili neko ima koristi od toga (najmanje korisnici).
Peace & b cool ;)

Crash Owerride je napisao(la):
1. Javi mi se na pm - dokazacu ti.
2. Hehehe - pa sto na caletov - instaliraj ga na svoj - kad je toliko dobar (ocena 5/5)
1. ok, javicu ti se :)
2. mrzi me da se zezam sa time sada - komp mi je lepo podesen, a novi AV program stavljam samo na cist komp, ne posle nekog drugog AVa (a na caletovom kompu nema AVa, pa mi zgodan za testiranje ;) )

btw, velika vecina programa koje ja koristim su free i veoma sam zadovoljan njima! (u stvari, zadovoljan sam veoma, veoma! :D )

E sada po tebi valjda bi trebalo da skinem neki antivirus i da ga k......m, jer ili nemam para za ove legalne ili nemam gdje da ih uzmem, i onda da gatam kada ce c...k da padne i da update vise ne bude moguc. Pa ja sam se nagledao takvih antivirusa kod ljudi koji svakih 2-3 mjeseca reinstaliraju windows radi virusa. Ako ti mislis da je to dobro, to je tvoja stvar.

ZoNi je napisao(la):
sad cu ga instaliram na ćaletov komp :)

Hihi :eyebrows: ,cale je "tester",pa ako prodje teraj na svom :) j/k

Sad ozbiljno,verovatno je OK AV program,nema razloga da dobije 5/5 ocenu a da nije.

Poslednja izmena:
Vrh Dno