Šta je novo?

AOE II i winXP

• Začetnik teme Začetnik teme DS9
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DS9

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
709
Instalirano full sa cd-a, crackovano (prilozenim krekovima, a i nekim skinutum sa net-a), ali kada se pokrene izbacuje gresku (za razliku od nekrekovane varijante koja trazi cd).

Na ms knowledge base nadjoh da i neke igre prave probleme (aoe je na spisku) zbog raznih security opcija XP-a, i kao resenje nude startovanje igre sa diferent credientials. Medjutim, posto mi je administratorski pass prazan (blank), a to onemogucava startovanje sa drugim credient...

Elem, jel` nekome AOE II radi pod wXP-om.

Hvala

Radice ako instaliras expansion disk.

`fala Dandy. Ako moze preciznije. Slabo se igram pa ne znam. Jel expansion disk, poseban disk za AOE II.
Da li je AOEII isto sto i age of kings. Mislim, kako da trazim to sto mi treba (u npr. nekom cd klubu). Da li bih eventualno to mogao da skinem sa neta (ako nije vece od npr. 100MB)

txnx again
&pozdrav!

P.S.
U medjuvremenu stavih pass na administratorski nalog, pa pokusah ponovo sa different credient.... sto naravno nije resilo problem.

Age of Kings je ime prvog AOE II serijala, koji ne radi pod XP, medjutim uzmes expansion disk (poseban disk - 290 MB) AOE II Conqueriors i instaliras preko AOK verzije i radice + dobijes nove civilizacije i kampanje.

Ja sam to svojevremeno probao i nije htelo da radi...

E sad, mozda je Service pack doneo izmene 😀

Dakle, trazim service pack. Al` da li za (prvobitni) AOE II ili za AOE II Conqueriors.
Jel` moze skroz dummy-proof objasnjenje.
Mislim, sigurno ima dosta infoa oko ovog na net-u, al mislim da je bolje ovde da potrazim odgovor posto su ljudi upoznati sa time sta kruzi po nasim (bgd) cd klubovima (skc...).

10x

Peca je mislio Service Pack 1 za WinXP, medjutim ova kombinacija radi i bez njega, znaci uzmi AOE II Conqueriors expansion disk a zatim ga instaliraj preko AOE II Age of Kings (taj sto vec imas). A ako bas nece onda je mozda do loseg crack-a, u tom slucaju mogu ti dati moju verziju koja provereno radi.

nice touch

Fala dexx, shvatio sam. Ovo sa sp1 je bas bilo smesno (s moje strane).
Ako ne nadjem ep u neko dogledno vreme, bicu slobodan da te kontaktiram preko pm.

Nazad
Vrh Dno