Šta je novo?

AOC Q27G3XMN

DexterMorgan

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2021
Poena
315
Jel zna neko gde ima da se kupi ovaj model?

Vidim po netu ga svi hvale, a kod nas nigde ne postoji.

Ova jmodel mi iskace kroz mnoge preporuke, ima li neko direktnih iskustava, kako se ponasa za multiplayer?

Jesi li pogledao recenziju na RTINGS? Koja mi je cijena?

Jesam, napravili su recenziju sa solidnom ocjenom...nije mnogo skup za 240 Hz monitor, oko 400 EUR.

Koristi li neko ovaj monitor? Kako ste zadovoljni?
Da li ima vas koji ste posle dužeg vremena prešli sa veće " dijagonale na manju? npr. sa 31.5 na 27"? Koliko je to dobar potez? Jel se lako navići?
Ovaj mi po specifikacijama, recenzijama, i ceni deluje TOP, samo ta malo manja dijagonala.

Ja ga trenutno koristim sa 4090 kartom, uzeo sam ga pre 10-ak dana. Prvi utisci su da za te pare ne moze bolje, igranje u HDR je bas veliki skok naspram IPS LG gp850 koji sam imao pre njega. Igram povremeno i na C1 oled i tu je naravno jos bolje ali do oleda mislim da nema bolje za HDR od mini led, a pogotovo za te novce koliko kosta ovaj monitor. Ja sam ga uzeo na slepo gledajuci da ga je Rtings stavio kao najbolji budget monitor i nisam pogresio. Uglovi gledanja su odlicni s obzirom da je Va panel i toga sam se plasio najvise jer nikada nisam koristio taj tip panela ranije. Veruj mi da me je neko stavio pred ovaj monitor, pustio mi neki HDR video i rekao mi da kosta 1000e, ja bih poverovao. Crna je jako blizu Oled-a a peak brightness ide preko 1000nits, nestvarno. Nedostatke koje neki navode kao smearing i slicno, ja to iskreno ne primetim. Po meni kupuj slobodno, neces pogresiti

Ja ga trenutno koristim sa 4090 kartom, uzeo sam ga pre 10-ak dana. Prvi utisci su da za te pare ne moze bolje, igranje u HDR je bas veliki skok naspram IPS LG gp850 koji sam imao pre njega. Igram povremeno i na C1 oled i tu je naravno jos bolje ali do oleda mislim da nema bolje za HDR od mini led, a pogotovo za te novce koliko kosta ovaj monitor. Ja sam ga uzeo na slepo gledajuci da ga je Rtings stavio kao najbolji budget monitor i nisam pogresio. Uglovi gledanja su odlicni s obzirom da je Va panel i toga sam se plasio najvise jer nikada nisam koristio taj tip panela ranije. Veruj mi da me je neko stavio pred ovaj monitor, pustio mi neki HDR video i rekao mi da kosta 1000e, ja bih poverovao. Crna je jako blizu Oled-a a peak brightness ide preko 1000nits, nestvarno. Nedostatke koje neki navode kao smearing i slicno, ja to iskreno ne primetim. Po meni kupuj slobodno, neces pogresiti
Да ли је у питању q27g3xmn/bk ?

180 Hz je taj monitor.

Ja sam mogao da ga kupim povoljno ali sam odustao zbog komentara o lošim uglovima čak i kad se sjedi pravo ispred monitora, plus taj smearing. Možda sam se i zeznuo.

Meni oni krkovi postolja užasni, pola stola zauzmu.

Kupio sam ga pre tri nedelje u Imikomu na dusnovcu za 40k... sad bas gledam trenutno nema... nisam imao mnogo vremena za igre, za sad sam zadovoljan... odlican je... boje su odlicne... dugo sam razmisljao 32" ali 27 je taman, za vece morao bih da se udaljim...

nozurde jesu velike... radice testera.... salim se uzecu neki nosac prakticnije je...

Nazad
Vrh Dno