DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 315
Jel zna neko gde ima da se kupi ovaj model?
Vidim po netu ga svi hvale, a kod nas nigde ne postoji.
Vidim po netu ga svi hvale, a kod nas nigde ne postoji.
Да ли је у питању q27g3xmn/bk ?Ja ga trenutno koristim sa 4090 kartom, uzeo sam ga pre 10-ak dana. Prvi utisci su da za te pare ne moze bolje, igranje u HDR je bas veliki skok naspram IPS LG gp850 koji sam imao pre njega. Igram povremeno i na C1 oled i tu je naravno jos bolje ali do oleda mislim da nema bolje za HDR od mini led, a pogotovo za te novce koliko kosta ovaj monitor. Ja sam ga uzeo na slepo gledajuci da ga je Rtings stavio kao najbolji budget monitor i nisam pogresio. Uglovi gledanja su odlicni s obzirom da je Va panel i toga sam se plasio najvise jer nikada nisam koristio taj tip panela ranije. Veruj mi da me je neko stavio pred ovaj monitor, pustio mi neki HDR video i rekao mi da kosta 1000e, ja bih poverovao. Crna je jako blizu Oled-a a peak brightness ide preko 1000nits, nestvarno. Nedostatke koje neki navode kao smearing i slicno, ja to iskreno ne primetim. Po meni kupuj slobodno, neces pogresiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari