Šta je novo?

Anycool D118 (MicroSD - PC)

dragangarac

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2008
Poena
309
naravno, u pitanju je telefon iz naslova.

imam problem u povezivanju sa PC. ubacio sam memorijsku od 512 MB i tel je prepoznaje, sve ok. ali kada ga povezem na usb (kablom koji sam dobio uz tel), nista se ne desava, tj. samo mu regularno puni bateriju.
dakle, problem je sto se kartica ne vidi na kompu, pa me zanima da li postoji neki poseban nacin za ovu vrstu komunikacije ili treba da trazim reklamaciju?

Hvala!

Poslednja izmena:
Mora nešto da se desi. Otvori device manager i vidi šta se promeni kada ubodes telefon.

---
desire

probao. apsolutno nista. on ga samo puni i to je to. ne prepoznaje ga nikako. nasao sam kao neke drajvere na netu, ali se ne instaliraju, a ne mogu ni da ih update-ujem kad nema ponudjen odgovarajuci uredjaj.
probao sam i da kopiram .inf fajl u c/windows/inf folder, a .sys u c/windows/system32 i c/windows/system32/drivers i nista ne biva.

jel ima jos neka ideja?

inace, u specifikaciji telefona kod memorije pise "MicroSD (Trans Flash)". da li ovo mozda znaci nesto u vezi mog problema?

Poslednja izmena:
To ti je samo naziv memorije, nista drugo... ***, znas kako to ide sa kinezima i njihovim famoznim telefonima, ne mozes ocekivati nikakav support.

*** bas. nista onda, nacicu neku alternativu.

hvala u svakom slucaju...

Nazad
Vrh Dno