Šta je novo?

Anycool D007

PedjaG

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2008
Poena
301
Dobio sam ovaj telefon i on je kineska kopija Samsung Omnie. Jos nisam siguran da li da ga zadrzim ili prodam jer mi neke stvari nisu jasne. Posto telefon ima touch ekran, tj. uopste nema drugu tastaturu, ne znam kako u imeniku da nadjem opciju search. Nije valjda da svaki put kad trazim ime na odredjeno slovo, moram da vadim onu olovcicu i da se mucim?

Pretpostavljam da je softver slican kao i kod drugih slicnih kineza.

Poslednja izmena:
Dobio sam ovaj telefon i on je kineska kopija Samsung Omnie. Jos nisam siguran da li da ga zadrzim ili prodam jer mi neke stvari nisu jasne. Posto telefon ima touch ekran, tj. uopste nema drugu tastaturu, ne znam kako u imeniku da nadjem opciju search. Nije valjda da svaki put kad trazim ime na odredjeno slovo, moram da vadim onu olovcicu i da se mucim?

Pretpostavljam da je softver slican kao i kod drugih slicnih kineza.

Pa valjda krenes samo da kucas i on automatski prepoznaje...

Ne znam kolko tvoj tch reaguje na prste ali - da moras da vadis olovcicu i kucas. Inace taj telefon je jedan od losijih anycool/cect telefona koje sam video za razliku od jeftinijih modela tipa t808 i t818 koji shljakaju zadovoljavajuce dobro cak i vise od toga s obzirom da im je maloprodajna cena 100e. Moj predlog - prodaj taj telefon dok jos mozes da ga prodas kao prakticno nov i da izvadis neke pare a ako stvarno imas potrebu za touchscreenom, dualsim.. a nemas dovoljno novca onda predlazem nesto iz serije T.

***, kakvo ***** od telefona....

Znaci, zavicu ga u 100 evra i ostaviti na ulici, mozda ga neko uzme. Izbegavati u sirokom luku!!

ne moras u 100e, stavi 10e i ja cu doci samo reci gde
:)

Ja cu cak da ti dam neku sitju za njega :p

Pazi kome treba ozbiljan telefon sa kvalitetnim software-om, dobrom sinhronizacijom, kvalitetnom 3g/gprs podrskom i javom taj nek ga zaobidje u sirokom luku. Kome treba ok telefon, sa pored svega pristojnim software-om(ipak mi symbian buguje na drugi nacin nakon svakog flasha na N-icama) i 2 ili 3 kartice za male pare taj ce svoj telefon definitivno naci medju "kinezima".

Al da ne bude da nisi u pravu, a jesi... za taj model, ta smesna kopija omnia je toliko ocajna da covek posle 2 minuta ne zna dal da se smeje ili da place. A ide po vecoj ceni od vecine kvalitetnijih modela. Mislim da bi imao fon bez bilo numericke bilo qwerty tastature moras da imas kvalitetan touchscreen a taj telefon nema isti.

Ma uzas jedan. Pazi kad za svaku sitnicu moras da vadis olovcicu, cak i za najjednostavije stvari. bateriju uopste ne moze da napuni, ostane uvek na dve crte, a traje jedva jedan dan. Formirao sam je, koliko sam mogao.

Kamera katastrofa, diktafon samo nesto krci i puca, video nema ton, zvucnik slab...GPRS je spor u pm, jedva otvara wap, a za normalni sajt uopste nema dovoljno memorije. Cak i taj analogni Tv slabo hvata. Radio isto.

Imam i Nokiu 6120, koja je majka mara za ovo djubre.

Savet: Bezite od Kineza, bar od ovog modela!!! Zahebo sam se debelo.

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno