Šta je novo?

antivirus

+-

Čuven
Učlanjen(a)
19.06.2002
Poena
619
Instalirao sam Win2000 Advance Server pre neki dan i vise ne mogu da stavim nijedan antivirus...za sve prijavljuje kako nisu podrzani na NT-u. Jeli zna neko kako ovo da resim?
Koristio sam do skoro AVP Gold, ali sad nema sanse.

pa sam si odgovorio: treba ti verzija za NT (2k).
NAV postoji u verziji za 9x i za NT, novije verzije AVP-a su i za jedan i za drugi (ne znam za taj gold), a za ostale AV programe nisam siguran :(

+- je napisao(la):
Instalirao sam Win2000 Advance Server pre neki dan i vise ne mogu da stavim nijedan antivirus...za sve prijavljuje kako nisu podrzani na NT-u. Jeli zna neko kako ovo da resim?
Koristio sam do skoro AVP Gold, ali sad nema sanse.

kupi na pijaci dok jos moze norton system works 2003, sadrzi navnt

za Advanced Server ce ti bit potrebna posebna verzija za servere. meni uglavnom nijedan nije hteo da radi, a i ako uspem da ga startujem, pravi probleme

uh, sad sam tek procitao da je covek u drugom postu detaljnije objasnio problem: verzija koja radi na 2k Pro nece na serveru :(
Kao sto rece Miroslav, treba ti server verzija. Za NAV znam da ima (naleteo sam negde svojevremeno na nekom warez sajtu), a za AVP ne znam, ali verovatno da ima.

AVP

Hvala ljudi,
Nasao sam serversku verziju AVP-a koja RADI. Inace, Norton 2003 nece

Poz

imam ja neki nav, mislim verzija 7.0 koji je dosao sa ibm serverom na ibm cd-u, pa kao nekom treba, nek spremi prazan cd, provereno radi pod win2000(advanced)serverom

plusminus :), gde si nashao AVP? Aj daj link poshto ce mi trebati ovih dana za jedan Win2k Server...

AVP

Na disku je. Daj mi par dana posto sada imam neka posla, pa cu ti se javiti. Ostavi mi mail ili posalji na
[email protected]
Pozdrav

Meni je prijatelj spomenuo RAV antivirus, nacicete ga na google. Trenutno ga testiram i evo nalazi se na Win 98, Win 2000 prof i adv.serveru i radi super...
Probajte ga... Ako nekom treba nek dodje da ga "recnem"...

Vrh Dno