Šta je novo?

Antivirus za Vistu

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Ajde neko da mi predlozi koji AV radi dobro pod vistom. Kasperski 6 nece ni da instalira kaze da je nekompatibilan. A koji je kompatibilan, ako neko zna, neka javi.

Poslednja izmena:
mozda norton

Ja instalirao novi AVG, to mi je sam Microsoft ponudio...doduse pri instalaciji se desio BSOD :p, ja rekao da ga deinstaliram, ali po restartu radi lepo. U pitanju je free verzija.

NOD32 v2.70.17 je Vista-Compatible (probao licno).

Taman je izasao prije neki dan: NOD32 Antivirus System 2.70.16 for Windows NT/2000/2003/XP/VISTA/ x64 - Final

NOD32 odlicno radi posao pod Vistom.

Jel neko probao novi KAV?

Symantec Antivirus Corporate Edition

Nod32- Na SINERGIJI bio instaliran na racunarima na kojima je "trcala" Vista! ;)

Ja instalirao AVG 7.5 free...sasvim lep...mali brz...odmah se integrisao...čak ga ni ne isključujem dok se igram...

Pojavio se Kaspersky 6.0.2.6 koji bi trebalo da je bas za Vistu napravljen. Nisam probao tako da ne znam da li radi kao sto treba.

NOD 32, 2.7 instalirao i sasvim sam zadovoljan. hvala na preporukama

Pre izlaska Viste, tehnicari microsoft-a su tvrdili da je toliko dobar da antivirus i firewall uopste nece biti potrebni. Kada je izasla prva ½nezvanicna½ verzija viste, bilo je potrebno manje od 48 sati da nadju bezbednosnu rupu u Visti. :) strasno

Inace je nemam instaliranu, ali sam takodje cuo da nod super radi pod Vistom

Nazad
Vrh Dno