Šta je novo?

Antivirus update -problem

Ne znam da li i vi ostali imate,isti problem.Naime,vec unazad 3 dana ne mogu da update-ujem Kaspersky!!!!Ne znam zbog cega.A imam kljuc koji traje do kraja maja meseca.I stalno mi pise Database is obsolete Update now.I ja kad to stisnem,ono bude 0 bytes.E da,i jos pise error connecting to update source

Poslednja izmena:
Resenje..

je mozda malwarebyte. Imao sam problem sa nekim malwareom sto petlja sa DNS om i ovaj program mi je pomogao. Simptomi su slicni av nemoze da se updejtuje i ne dozvoljava da se downloaduje i instalira drugi av i onemogucava online scan.

Meni je Malwarebytes' Anti-Malware rešio taj problem,tako da ti preporučujem da uradiš isto.

Magic,super je Malware,ne kazem ja.Imam sa njim problem,naime,nece da se instalira,kad pokrenem setup.A sa Avirom sam odskenirao sistem i nasao neka dva virusa i obrisao sam ih,Probao ponovo da instaliram,opet nece.Zasto?A Malware je super program

Ima na oficijalnim sajtovima za svaki antivirus da se skine upload,zipovan...
Ja sam tako skinuo za AVG 7.5...i manuelno instaliras i radi...
Samo sto je AVG shit od antivirusa...
AVIRA je zakon...
nasao sam full verziju sa key-evima...

AVIRA je zakon...

Samo sto oni jako brzo stavljaju na crnu listu takve kljuceve.
Svaki antivirus je shit ako ne zna da se koristi racunar ili AV;)

Samo sto oni jako brzo stavljaju na crnu listu takve kljuceve.
Svaki antivirus je shit ako ne zna da se koristi racunar ili AV;)

Za tvoju informaciju,kljuc je originalni,tako da nece biti na crnoj listi...
A sto se tice rukovanjem racunarom,dacu ti jedan link pa ako ti tvoj AVG obori taj virus,ja stavljam glavu na panj,pa ces da vidis koliko je efikasan tvoj antivirus...:smash::type:

A sto se tice rukovanjem racunarom,dacu ti jedan link pa ako ti tvoj AVG obori taj virus,ja stavljam glavu na panj,pa ces da vidis koliko je efikasan tvoj antivirus...:smash::type:

gde sam ja napisao da koristim AVG?
a sto bih ja "otvarao"nesto sto je zarazeno!!u tome je poenta.
opet ti kazem,nema savrsenog AV-a!!:wave:

31.01.2009 15:40:03 - selftest successful: C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\updlib.dll
31.01.2009 15:40:03 - selftest successful: C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\updlibrc.dll
31.01.2009 15:40:05 - Keyfile: OK [FULL Mode][/B]31.01.2009 15:40:05 - Avira Premium Security Suite
31.01.2009 15:40:06 - Copy file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira\Avira Premium Security Suite\TEMP\AVUPDATE_498462c3\idx/master.idx to C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira\Avira Premium Security Suite\IDX\master.idx

Citiram korisnika: Dark Ziggy
AVIRA je zakon...
ajde saberi se...malo i citaj sta si napisao:d

kako si leba ti nasao nekoliko "originalnih"kljuceva?jer ovako kao ja?platio?

Prilozi

• art foto16.01.2009-13.49.48.jpg
    art foto16.01.2009-13.49.48.jpg
    113.3 KB · Pregleda: 56
Poslednja izmena:
gde sam ja napisao da koristim AVG?
a sto bih ja "otvarao"nesto sto je zarazeno!!u tome je poenta.
opet ti kazem,nema savrsenog AV-a!!:wave:

31.01.2009 15:40:03 - selftest successful: C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\updlib.dll
31.01.2009 15:40:03 - selftest successful: C:\Program Files\Avira\Avira Premium Security Suite\updlibrc.dll
31.01.2009 15:40:05 - Keyfile: OK [FULL Mode][/B]31.01.2009 15:40:05 - Avira Premium Security Suite
31.01.2009 15:40:06 - Copy file C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira\Avira Premium Security Suite\TEMP\AVUPDATE_498462c3\idx/master.idx to C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Avira\Avira Premium Security Suite\IDX\master.idx

kako si leba ti nasao nekoliko "originalnih"kljuceva?jer ovako kao ja?platio?

Kao prvo nisam nasao nekoliko,a kao drugo nisam ga platio,a kao trece istice 2014 god.
Internet ti je cudo!!!
U pravu si da nema savrsenog antivirusa,virus ako misli obici ce ga svakako,
a ako neznas da je zarazeno?!:type::wall::smash::D

ti napisa keyeve!!ja sam shvatio da ih je vise.da si napiso key onda bi shvatio kao ti.;)
"31.01.2009. 01:30
Dark Ziggy
Ima na oficijalnim sajtovima za svaki antivirus da se skine upload,zipovan...
Ja sam tako skinuo za AVG 7.5...i manuelno instaliras i radi...
AVIRA je zakon...
nasao sam full verziju sa key-evima... "

a to sto traje "licenca"do 2014g.mislim da ce taj trial period brzo proteci.:D

Nazad
Vrh Dno