Šta je novo?

Antivirus problem

• Začetnik teme Začetnik teme UrosB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

UrosB

Čuven
Učlanjen(a)
18.07.2003
Poena
620
Imam gadan problem - ne mogu da instaliram nijedan security suite. Do skoro sam imao instalian nod ali sam ga izbrisao na 5 dana i sad ne mogu nijedan da instaliram, probao sam i Pandu i Norton i Trend Micro i nece a usput nemogu ni Easy Media Creator 10 da instaliram. Jel mogu nekako to da popravim ili je format neminovan?

Jel ti izbaci neku gresku ili se samo ugasi instalacija?

Na primer pokusaj NOD32 da instaliras iz Safe mode-a (stiskaj F8 dok se komp butuje)... da li tad uspeva?

Postoji mogucnost da imas rezidentnu (in-memory) infekciju koja blokira instalaciju bilo kakvog Anti-virusa.
Mislim da instalacija Kaspersky AV/Suite ima Self-defence mehanizam koji onemogucava prekid instalacije od strane malware-a pa ako hoces mozes da pokusas sa njim.

Ili jednostavno skineš hard i odneseš kod nekog ko ima update-ovan antivirus da ti očisti hard i posle najnormalnije instaliraš

Uspeo sam Avast da instaliram ali ne nalazi nista. Probao sam ponovo da instaliram neke od onih programa ali dobijem internal error 2356.

Ја имао сличан проблем са NOD-om приликом инсталације, а рјешење је био KAV🙂

E sad ne mogu ni kav da instaliram jer navodno imam Trend Micro?! A njega naravno nikako ne mogu da izbrisem...

Nazad
Vrh Dno