Šta je novo?

AntiVirus problem

hogubadagri

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
319
Zasto kada instaliram AV windows se startuje nekih 3-4minuta? Probao sam nekoliko Windows XP SP2 cak i originalni kao i razlicite AV i uvek isto. Masina je iz moja konfiguracija. Kada nema AV digne se za manje od min. Dodje do onog crnog ekrana sa logom Microsoft Windows XP i tu stoji 2-3min. i posle sve regularno se startuje. Kako da se resim ove dosade ako je uopste moguce?

A koji AV koristis,vecina antivirusa smara komp,probaj NOD32 on je najbolji

probao NOD, AVG, Kaspersky, Norton

probao sam i nju doduse samo na jednom win ali simptomi potpuno isti. Za ta 2-3 minuta dok stoji logo win hdd lampica konstantno blinka kao lampa na monitoru kada iskljucis komp a ostane ukljucen monitor.

@hogubadagri
Zasto ponavljas temu ???
www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=131352

Uglavnom je normalno da posle prve instalacije AV program radi FULL SCAN koji malo duze traje........ Strpi se malo.
Ako se to ponavlja svaki put kada startuejs komp - onda nesto nije OK.

Ako nisi u stanju sam da resis problem pozovi nekoga ko moze da ti pomogne ili odnesi komp u servis.

Tada nije hteo uopste da se startuje pa sam nosio u servis i sredili ali sad imam nesto drugaciji problem pa sam mislio da zamolim za pomoc oko ovog u nadi da ce se izroditi resenje pre nego sto ga ponovo odnesem. Izvinjavam se ali me izuzetno me smara da nosim posto mi je servis na Banovom brdu a ja sam na Skadarliji a nemam auto hvala u svakom slucaju.

Poslednja izmena:
....pa sam nosio u servis i sredili ali sad imam nesto drugaciji problem pa sam mislio da zamolim za pomoc oko ovog u nadi da ce se izroditi resenje pre nego sto ga ponovo odnesem.

Nisi nigde napisao da si ga nosio u servis.Nisi ni napisao koji AV su ti instalirali.Nisi napisao kako se ponasao kad si ga doneo iz servisa.....Nismo vidovnjaci pa da pogadjamo sta ti se desava sa kompom.Moras dati malo vise informacija.

Poslednja izmena:
Napisao sam koji su av bili instalirani ali evo opet kaspersky, nod, norton, alvira i sada je avg. Posle servisa se ponasao kao sada naveo sam u zacetku teme, onda sam aninstalirao uradio registri cleaner probao ponovo isti problem ostao. Onda sam aninstalirao AV i ostavio tako posto nikada nisam ni imao napad virusa i radi normalno ali je moj brat, inace preterano inteligentno i pametno bice, ali ne moze da shvati zasto da se ne zalece na sve sto mu neko pokaze popio par virusa i pao je sistem nikako nisam mogao da ga dignem pa sam reinstalirao win koji se startuje normalno kad nema AV a kad instaliram av treba 3-4min ne radi nikakve skenove. Jednostavno stoji na onom ekranu 3min i prodje ga pojavi se welcome i posle njega desktop nikakva obavestenja i upozorenja ne nalazi viruse i slicno. Na starom racunaru koji je bio 10 puta sporiji ovaj problem nije postojao.

Meni se sličan problem javio na mašini iz potpisa kada sam stavio Planet W/Lan i SkyStar 2 karticu (SS2 baš primetno koči crni ekran), windows screen je stajao po par minuta pri tom hdd nista ne radi, sve zivo sam probao i ništa, pomogao je prelazak na INTEL, čičica northwood ne oseća razliku sa i bez kartica.

Nazad
Vrh Dno