Šta je novo?

Antivirus na USB drive

dnikolic

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2004
Poena
609
Potrebno mi je da na USB drive instaliram par programa za odrzavanje racunara. Prvenstveno, antivirusni program, mozda jos nesto za ciscenje registry-ja i slicno. Postoji li ovako nesto?
dn

Sto se antivirusa tice mozes da stavis Hirens na flash.... bas si siguran da virus nece sa HD-a na flash (DOS verzija antivirusa).

Sto se tice registry-ja and ostalo.... ne znam jel postoji pandam Ultimate Boot CD-a koji bi isao na flash.

Sjajna stvar! Hvala za link.

Pogledaj i www.u3.com ako ti je flash U3 kompatibilan...

to tanasko, http://www.winpenpack.com/download.html

Posto sam na dial-up ovo nisam skidao, pa me zanima jel' neko ovo probao, jesu li programi na engleskom ili italijanskom, kakav je konkretno anti virus deo (nadogradnja baze virusa), mozda i kratak sadrzaj paketa obzirom da je gornji sajt na italijanskom i sve o tome :)))
dn

Ja sam probao... programi su 60-40 (sto ce reci vise na italijanskom). Inace, odlican pack.

iako je sajt na italijanskom vrrrrrrrrrrlo jednostavno ces naci spisak aplikacija(naravno ako hoces
btw. antivirus na 128 i 256mb varijantama je clamwin. sto i nije bas srecno resenje.(ko ne veruje nek skine i proba-besplatan je)
u 512mb varijanti su dodali i f-prot za dos, sto naravno znaci da i ti mozes da skines f-prot za dos sa zvanicnog sajta i setas ga na usbu

Nazad
Vrh Dno