Šta je novo?

AntiVir

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Koje je vaše mišljenje o ovom antivirusnom programu?

Koristim ga duže vreme, nešto manje od godinu dana...

Pre njega sam imao dosta virusa, i čistio sam ih sa raznim antivirusima, ali je tek instalacija AntiVir-a otklonila sve...ali SVE probleme...

Izgleda potpuno arhaično, kada ga apdejtuješ nekad moraš da skidaš i novu verziju, ali zato, ne znaš da radi, samo se odjednom pojavi trojan detected, i povrh svega besplatan je!

Meni je sjajan, pa sam želeo i vaše mišljenje...

pa po mome misljenju to ti je jedan od najmanje zahtevnih antivirusnih programa.
Ima vrlo brz scan i takodje vrlo efikasan.
Jeste da mu korisnicki interfejs nije nesto tacnije nije nista ali po mome misljenju to nije ni bitno toliko.
Znaci ne koci system sto je vrlo bitno i takodje ima vrlo kvalitetan real time scan sa puno podesavanja.
Takodje ima vrlo brz on demand scan i redovan update.
I odlicmo detektuje JOKE programe.

Sve u svemu moja preporuka za ovaj antivirus

Ali naravno ni jedan pa ni ovaj antivirus nije savrsen tako da nikada nisi 100% siguran

Pozdrav

Poslednja izmena:
Otkad su nedavno uveli inkrementalni update baze virusa (ranije se skidalo po 4MB par puta dnevno) skoro da nema mana. Jedino što besplatna verzija ne skenira mail i izbacuje reklamu pri updateu, ali ni pretplata nije skupa 20e godišnje. Ne brlja duboko po mašini, komandama net start 'Antivir...' i net stop 'Antivir...' regulišem kad je aktivan servis, ne mogu ni da provalim unapred da li radi ili ne, otkrio je već nekoliko sumnjivih downloada koje je Norton propustio.

Ipak je dobar... Nisam lood... Obožavam ga...

Interesovalo me je ovo da bih znao da li mogu da ga preporučim prijateljima...

Ako nekome znači i moja potpuna preporuka ide na ovaj antivirus...

Inače, ne treba mi nešto za mail, pošto ga kupim sa google-a, pa ne dobijam ni reklame niti bilo šta, osim od ljudi od kojih očekujem mail...

Za AntiVir u potpunosti važi "radi, a ne čuje se" ,)

Potvrdjujem post iznad. Ne primecujem uopste slabosti u odnosu na neka jaca imena.

Koristim ga skoro 1god. i mogu prijaviti da me nikad nije "izneverio".
Pre toga sam mucio mashinu sa NAV.

Jojjj... i moj dobar ortak ima Nortona, pa ba ubih od zezanja kako će morati da menja HDD od tog silnog drljanja :d :d :d

Vrh Dno