Šta je novo?

Anti\virus\spyware & firewall

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

diab10

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
nadam se da sad necete nabacati na mene drvlje i kamenje sto ovo pitam, i odgovore "google" "search" i ostalo, but still here it goes.
dakle do sada sam bio na dial up-u i nije mi trebala manje vise nikakva zastita, koristio sam neki stariji nod32 i eventualno ad-aware. nisam isao po sumnjivim sajtovima, tako da nikada nisam ni imao problema sa virusima, spywerima itd. nego, uskoro prelazim na broadband, pa me interesuje sta toplo preporucujete za zastitu dakle antivirus, antispyware i firewall.
prije sam bio zastupnik noda jer je lagan, ali kako sam gledao na netu i mnogim sajtovima Kasperski dosta bolje odradjuje posao iako zauzima dosta vise resursa. imate li neki bolji prijedlog? sta za spyware/firewall? kakav vam je zone alarm security suit? dakle treba mi najbolja zastita u sve tri "sfere"....thanx :D

hvala :D znam da se iz mjeseca u mejsec mijenja situacija sa ovim programima, jer novije nekad ispravljaju bagove, budu brze, ili cak losije, tako da je uvijek dobro dosla "svjeza informacija". thanx again :p

Samo ne slušaj ZoNi-ja i i to ti je već pola zaštite.
Druga polovina KIS 6 i AVG anti-spyware 7.5

Koristi search pre nego sto postavis temu.

Katanac.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno