Šta je novo?

Anti Spam Mail

AstroduLe

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
U poslednje vreme dobijam dosta mailova sa erotskim reklamama. To ne bi bilo lose da sam se ja prijavljivao na takve stvari.
Ono sto me nervira je sto mi ti mailovi dolaze a da nemaju mogucnost da se unsubscribe-ujem. Jel ima neka fora ili neki program koji svrlja po netu i skida me sa tih lista za slanje.

AstroduLe je napisao(la):
U poslednje vreme dobijam dosta mailova sa erotskim reklamama. To ne bi bilo lose da sam se ja prijavljivao na takve stvari.
Ono sto me nervira je sto mi ti mailovi dolaze a da nemaju mogucnost da se unsubscribe-ujem. Jel ima neka fora ili neki program koji svrlja po netu i skida me sa tih lista za slanje.

Obrati se administratoru tvog mail servera.

Od nedavno za proveru pristigle pošte, umesto Magic Mail Monitora, za koji nemam zamerki, koristim program MailWasher trenutno dostupna verzija je 1.32, gde imaš mogućnost da blokiraš nepoželjnu poštu pa čak i da je automatski sa servera vraćaš pošiljiocu, tako da se njemu prikaže kao da tvoja adresa više ne postoji. Jednostavan je za korišćenje kao i Magic Mail s tim što kod provere pošte imaš uvid o tome da li je prikačen atačment, što je poprilično lepa mogućnost. Jedina zamerka, po meni je, što je veliki oko 1.5Mb za razliku od Magic Maila koji ima oko 50Kb, ali mislim da će rešiti tvoj problem. Možeš da ga skineš sa www.mailwasher.net a da se ne bi trudio oko kreka prikačiću ga ovde pa ko voli nek izvoli.
Pozdrav!!!

Daj molim te, kakav krek kada je program besplatan, odn. donateware - svidi ti se, posalji neku kintu i dobices registraciju. Neregistrovan program radi sve sto radi i registrovan, i nema rok trajanja. Jedina razlika je u tome sto u neregistrovanoj verziji stoji na vrhu ekrana baner koji te poziva da ga registrujes ako ti se svidi.

Ja sam autoru programa poslao mail u kojem mu se zahvaljujem na trudu i izrazavam zaljenje sto iz Juge jos uvek ne moze da se placa preko Interneta kreditnim karticama, a ovaj mi je poslao registracioni kod. Tip je skroz ok, pa ako ga lepo zamolite, verovatno ce vam poslati registraciju dzabe. Sto se mene tice, cim mi stigne Visa, ja mu saljem 10$ jer je covek zbilja zasluzio da bude nagradjen za svoj rad. Elem, dajte malo demonstrirajte morala, pa nemojte krekovati MailWasher-a.

Re:Ashley's post

Gospodo, mislim da je ovo epohalni trenutak, jer predstavlja zacetak naseg navikavanja na legalizacuju softvera !!! :D

Prvi put da vidim da je neko spreman da za bilo koji program plati vise od 150din.
Svaka cast (D)

Naravno, ima tu i jedna kvaka: 10$ jos cemo i nekako skupiti a sta da radimo sa softverom od po nekoliko stotina $ i vise... :(

Ma imacemo mi i te pare...jednog dana :cool:

Koliko znam svaki softver ima svog autora, nijedan nije pao s neba, ali ovde niko ne pokaza toliko pažnje za bližnjeg svog.
Koliko sam primetio i na bajtu021 ima podosta programa čiji autori traže neku kintu, a ipak se zainteresovani za njih, upućuju u "arhivu" za rešenje problema. Kao što smo više puta spominjali, aršin je isti za sve osim za domaće autore.
Pozdrav!!!

ima neki sajt ne znam tacno ime ali valjda nesto kao unsubscribe.com i preko njega se automatski skidate sa nekih mejling lista ako je vas email prisutan...

skinuo

Skinuo sam MailWasher sa neta i videcemo da li ce pomoci
Ne znam da li bi bilo trulo da i ja kazem d ne mogu da saljem novac iz Yuge pa da mi on posalje kod.

Puno vam hvala

lako je platiti 10 $ ajde ti plati 1465 $ koliko kosta lightwave, da ne pominjem max, si, maya. daleko smo mi od placanja ozbiljnog softvera od koga se zivi....

silvereye je napisao(la):
lako je platiti 10 $ ajde ti plati 1465 $ koliko kosta lightwave, da ne pominjem max, si, maya. daleko smo mi od placanja ozbiljnog softvera od koga se zivi....

pazi, ako neko stvarno zivi od rada sa takvim programima, onda ce sigurno imati para da ih kupi...nemoj da se zavaravamo...
osim toga, kod nas i nema autorizovanih distributera takvih programa

Nazad
Vrh Dno