Šta je novo?

antena

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
za pocetak:

odlucio sam da pravim antenu, i video sam onu 3d ne mogu da joj se setim imena... majstori vi znate o kojoj se radi. E sad, treba mi neko uputstvo i nacrt, skica gde sta i kako. Od kakvog materijala najbolje napraviti?
AP je na nekih <800m

pozdrav

e da 3d corner! a jel' dovoljno dobra ta antena? svakako cu da pretrazim sve, ali interesuju me vasa iskustva i sl.

pravi se iskljucivo od aluminijuma ili moze i nesto drugo? zato sto vec imam nekog crnog lima, ali verovatno ne moze to...

e da 3d corner! a jel' dovoljno dobra ta antena? svakako cu da pretrazim sve, ali interesuju me vasa iskustva i sl.

pravi se iskljucivo od aluminijuma ili moze i nesto drugo? zato sto vec imam nekog crnog lima, ali verovatno ne moze to...

To je dobra antena... Uostalom probaj pa ako te ne zadovolji uvek postoji nesto drugo...

Moze od bilo kog lima,ali preporucljivo je aluminijum ili bakar.
Mnogo vaznije je da se strogo drzis mera....

imam neko staro limeno kuciste, da li moze od njega da se napravi? da li je dovoljno dobar materijal? nije ona kineska folija vec bas tesko kuciste, pravi lim ili sta god da je to...

Kao sto rece sasa022 preporucljivo je da se koristi alu/bakrani lim. U gvozdju su veliki gubici, pa ce antena da ima znanto losije karakteristike. Mada, moze da se desi da i sa tim losijim karakteristikama bude dovoljno dobra za tvoje potrebe.

Nazad
Vrh Dno