Šta je novo?

Antec P182 EU u Vs Computers

terzazak

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
805
Ajde drugari iz BG jedna mala pomoc..
Nadjoh na netu ponudu za Antec-a na sajtu firme "VS computers, Djevdjelijska 71, Beograd," za 8321 din..
Je li neko zna da li je ovo tacno?
Nisam cuo za ovu firmu pa me interesuje jel neko od vas zna za ovu firmu ili je mozda posetio?
Ne javljaju se tel i ne odgovaraju na mail ..:sceptic:
A bas lepa 🙂 ponuda..
Pa da li da se i dalje trudim da stupim u kontakt sa njima??:whip:
Poz..

To je kuciste... sta brines za garanciju? 🙂

Napokon su se javili na tel ,mail kao da nisu ni primili 😛
I kao po obicaju nema na lageru...Bice za jedno mesec dana..😡
Sta da se radi ..:smash:

Moja preporuka je da kupujes kod proverenih firmi koje postoje duze vreme na trzistu. Kao sto vidis, mahom su pocele da se zatvaraju firme koje rade sa minimalnom zaradom i tako pokusavaju da se probiju na trziste. Polako dolazi do zasicenja i, realno, nema mesta za toliko firmi koje se bave prodajom hardvera, pogotovu ne u Beogradu. Imaces posle problema sa garancijom, mada dobro kaze omnik, za kuciste garancija i nije toliko bitna.

Poslednja izmena:
Moja preporuka je da kupujes kod proverenih firmi koje postoje duze vreme na trzistu. Kao sto vidis, mahom su pocele da se zatvaraju firme koje rade sa minimalnom zaradom i tako pokusavaju da se probiju na trziste. Polako dolazi do zasicenja i, realno, nema mesta za toliko firmi koje se bave prodajom hardvera, pogotovu ne u Beogradu. Imaces posle problema sa garancijom, mada dobro kaze omnik, za kuciste garancija i nije toliko bitna.

Posto Kimtec radi kod nas Antec program, uz sve svoje proizvode salju svoje garancije tako da je potpuno nebitno gde uzmes (posebno kuciste 🙂)...

BTW. Probaj Hellas i Gigatron. Mozda oni imaju...

U principu nije mi bitna garancija.Ovaj Vs computers je imao vrlo pristojnu cenu (100-ak evrica), pa me je to zainteresovalo..
Drugari hvala na pomoci...:wave:

Nazad
Vrh Dno