Šta je novo?

Antec Nine Hundred

gojko88

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2007
Poena
320
Ne mogu da ga nađem u BG-u uopšte 🙁 4 rezultata na PC Berzi, ali niko ga nema... Da li ga je iko možda video negde?

Nema kod uvoznika, kako kod nas, tako i u Zagrebu 🙂

Steta...

Poslednja izmena:
Ја га јурим већ 2 недеље и у Gigatron-у ми рекоше да ће га добити у понедељак а KimTec ће добити у четвртак.

ma 900 je 900...

'Also on display was the upcoming Antec Twelve Hundred. This case will come out in two models: one with support for water cooling, and one without. Both will come equipped with 12 5.25" bays capable of accommodating hard drives, a 200mm top fan (and an optional 200mm fan port on the side of the case), and an interchangeable rubber mat at the top—a finishing touch for users who like to leave gadgets or loose change on top of their PC.'

20cm sa strane i 20cm odozdo...*** :bottle:

Edit: evo jos jedne lepe slikice 😛

antec2bigiz7.jpg

izgleda mnoooooogoooo lepse od ovog banggavog ANTEC-a 900... Pogledajte samo te obline 😀

Poslednja izmena:
ne dopada mi se ova izbochina od 20cm fan-a na vrhu kucishta..bash kvari estetiku cele stvar..i preoblo je za moj ukus..

Mislio sam da nikad necu promeniti Armora i da nikad necu kupiti Anteca ali ovo je bolest... Ima li gde da se kupi i za koliko kesha...????
Naravno mislim na ovaj 1200

Potvrdjena informacija, u narednih 10-15 dana stize 100 kom NH kucista u Bg.

Microsystems ih je imao pre 15-ak dana ako se dobro secam...

Kaže Eurolink da im je stiglo, da je prodato 95% i da je ostalo još nekoliko komada. Trebalo bi i u Kimtec danas da stigne.

Kaže Eurolink da im je stiglo, da je prodato 95% i da je ostalo još nekoliko komada. Trebalo bi i u Kimtec danas da stigne.
Kimtec je uvoznik, prava adresa da se raspitas ko sve od njih, pored Eurolinka, preuzima Antec proizvode za dalju prodaju/maloprodaju.

Evo postao sam danas ponosni vlasnik Anteca Nine Hundred🙂
Ima jos jedan u Gigatronu na B.brdu koga zanima.
Pozdrav:wave:

Ja ga naso za 8.5k...pre 2 dana al ne u BG....

Nine hundred može da se nabavi u Microsystems-u. Ja mislim da sam ga imao prvi u Srbiji, s obzirom da sam ga nabavio početkom Januara. Dovukli su bili samo taj jedan primerak, jer sam bio naručio još brdo komponenti kod njih pod uslov da ga navbave. I ljudi se iscimali i dovukli ga iz (Švapske valjda) za nekih 4-5 dana (valjda je tad kretala isporuka ostalih Antec kućišta pa su spakovali i jedan Nine Hundred). Koštao je 130€.

Nazad
Vrh Dno