Šta je novo?

Antec 900 filteri

micairvas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
199
Trebao bi mi predlog kako da napravim filtere za antec 900 kako ne bi uvlacilo prasinu ko nenormalno 😀 I od kog materijala to da napravim!

Ja sam za Chiefteca pravio od filtera za kuhinjski aspirator, ali kod tebe bi se video pa nije najelegantnije rešenje. Sačekaj da odgovori još neko ili pretraži forum, mislim da je bila uopštena priča o diy filterima.

Sto se materijala tice, najlakse je naci filtere za aspirator.
Skines HDD kavez, poskidas one 3 izbusene metalne maske sa njega, filter iseces u obliku maske i stavis ga sa unutrasnje strane. Tako za svaku od 3 maske. Vratis maske i to je to.🙂
Tako sam ja uradio.🙂 Bas sinoc sam promenio filtere, da sam znao da slikam pa da okacim slike, sad me mrzi da skidam. 😛

Poslednja izmena:
Imam McCase Big tower i sa prednje strane 2 venta koji usisavaju vazdug. Imao sam onu kao finu mrezicu ali se posle godina koriscenja raspala. Naravno redovno pranje ..... Sad sam uzeo onaj kao sundjer shto izde uz maticne ploce. Isekao ga po dimenzijama i stavio. Svakih metar danas otvorim bacim i stavim nov. Toga bar ima na tone. A poprilicno lepo skuplja prashinu.

Sto se materijala tice, najlakse je naci filtere za aspirator.
Skines HDD kavez, poskidas one 3 izbusene metalne maske sa njega, filter iseces u obliku maske i stavis ga sa unutrasnje strane. Tako za svaku od 3 maske. Vratis maske i to je to.🙂
Tako sam ja uradio.🙂 Bas sinoc sam promenio filtere, da sam znao da slikam pa da okacim slike, sad me mrzi da skidam. 😛

pa ajde skini sad pa slikaj , dosta je vremena proslo ... mora to da se ocisti !!! :-devil-:

Najlaksi moguci nacin je da uzmete onaj sundjer koji imate u kutiji od maticne, graficke itd, izmerite razmak, secnete po meri i samo taj sundjer stavite onako, ne mora nista da ga drzi. Radi posao.

Zenske najlon carape.Iseces i razapnes preko venta.Odlican filter.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno