Šta je novo?

Antec 1200

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li neko zna da li se ovo kuciste moze naci kod nas i po kojoj ceni?

ovo isto i mene zanima ja sam ga trazio pre jedno 2 nedelje i nisam ga nashao

Kimtec - jedini uvoznik Antec-a kod nas. Nemaju na lageru niti u najavama...

Pa extra kad su nam oni jedini uvoznik... :S:
Važno da se ima pun servis onog MS I... šita...

U Srbiji aproksimativno na hiljadu prodatih MS Ind/Vivax/blabla komada uređaja proda se 1 Antec. Da si ti taj uvoznik, u šta bi radije investirao?

Mora od negde da se pochne, i Antec ima budzetske varijante kucishta i napajanja, samo je problem shto ljudi nisu upoznati sa drugim markama. Ako niko ne krene da distribuira Antec ili neshto sl. kako da se ochekuje da bude rasrostranjeno?:smoke:

Pa da, 900ka se solidno prodaje, dobro bi bilo da ubace budzetsku varijantu, Antec 300.🙂

Poslednja izmena:
Jel KimTec ima maloprodaju? Webkatalog je izgleda samo za dilere?

Postoje li ikakve sanse da ovo dodje skorije kod nas na trziste?

Kućište Antec Performance One P190 EU, Neo-Link 1200 Watt dual PSU,S. Midi Tower = 2.973,17 kn (~400e)

Ma, kontaktirao drugara u zagreb da mi vidi cenu i izgleda da se *****ao za model kućišta, zamenio sa napajanjem 1200W, a ja samo copy paste bez provere 😉

edit: http://www.hexus.net/content/item.php?item=12726

Cena u Hr bi trebala da je oko 170e.

Poslednja izmena:
Sutra bi trebao da prepakujem ovo moje cedo u Antec 1200, pa javljam utiske. Videcu da odradim i neku fotku. Kada sam ga izvadio iz kutije, bilo je vauuuuuuuuu. Stavarno extra izgleda, savrsena izrada, cabel menadzment + exra cena. Inace nabavio sam ga iz KIM TEC-a i to im je bio jedan jedini komad koji im stoji na lageru vec duze vreme. Posto sam ga uzeo po veleprodajnoj ceni ne bi bilo korektno da je iznosim.

Prvo da kazem da trenutno nisam u mogucnosti da okacim slike, to cu uraditi za koji dan. Maloprodajna cenu u Gigatronu je 9900 din, nazalost to je bio jedan jedini komad iz KIM TEC-a, ako se nekada pojavi ovo kuciste kod nas verovatno ce biti ta cena.

Realno cena je skroz okej, jer je 900ka bila 110e kada je izashla tako da za te pare bolje performance full tower teshko da ima.
Obavezno baci slike kada budesh mogao.:wave:

Razlika u ceni izmedju 900 i 1200 je par hiljada dinara. To i nije velika razlika u ceni jer 1200 ima u startu ugradjena dva ventilatora više,
obojenojeno je i iznutra, ima cable menagement, kontrolor ventilatora izvan kućišta (meni nevažno, sam obaram napon na 5V), kvalitetne filtre koji se peru, veće je (u mom slučaju, to je mana)
Napred ima umesto firewire porta, eSata (mana) i nema gumeno postolje za kameru (...) odozgo.

Sve u svemu, kupio sam 900 pre nedelju dana (po meni lepše kućište) i da sam mogao da biram verovatno bih dodao par hiljada i kupio 1200.
Malo sam sumnjičav da bi kod nas bila ta cena ili je možda verovatnije da je 900 precenjen.

Poslednja izmena:
Za te pare je u najmanju ruku fenomenalna kupovina 😉

pa kada nemas eSATA, a imas FW externi hard recimo 🙂

@Colt
Kako je eSATA mana ?

Ko često prebacuje video materijal sa kamere, njemu je mana.
Na Antec900 postoji firewire napred i mesto za kameru a uz kućište se dobija gumena prostirka za to mesto, da kamera ne kliza.
eSata imam pozadi(dodatak uz svaku ploču) i pored velikih flash memorija ne vidim zašto bih svaki čas vadio kabal, pa da mi treba da mi port bude napred.
Uostalom čak i da ga imam napred, ružno bi izgledalo da mi stalno kabal visi spreda.

Poslednja izmena:
Evo nekih fotkica kao sto sam i obecao. Mogu da kazem samo da sam odusevljen, temperature svih komponenti su drasticno nize, to se posebno odnosi na mog Corsaira kojeg sam postavio u diskutabilan polozaj, a sve kako bi imao savrsen cable managment. Buka ventova na low je podnosljiva dok na high to nije slucaj. Mada se mora priznati da ni tad nije to onaj iritantni zvuk kakav proizvode pojedine grafike. Ne znam sta jos da kazem osim da sam happy!

Prilozi

• IMG_0001.webp
    IMG_0001.webp
    149.2 KB · Pregleda: 118
  • IMG_0003.webp
    IMG_0003.webp
    123.3 KB · Pregleda: 82
  • IMG_0017.webp
    IMG_0017.webp
    226.7 KB · Pregleda: 121
  • IMG_0006.webp
    IMG_0006.webp
    210 KB · Pregleda: 116
Kućište je extra. Mesta u PM 🙂

Au kolika kanta. 😀 Stvarno znachajno vishe mesta u odnosu na 900ku.
Nek' te dobro sluzhi.:wave:

Nazad
Vrh Dno