Šta je novo?

ANNO 2070

o cemu pricas ti? covek ima 5750.. ja sa 5770 sve uvek igram na max.. kao i novi anno

Ja sa mojom 5770 sve igram na medium, i više u full HD u, na monituru od 22 inča. To je i razlog zašto je ne menjam.

Igre:

- COH
- GTA 4
- King's Bounty
- Cities XL 2012
- SC 2 .....

5750 nije toliko lošija od 5770. Jedva čekam da probam novi Anno.

Da li neko zna zašto na Stemu nema da se kupi neki stariji naslov anno?

Trazio sam ali nisam nasao. Jel moze neko da okaci neki gameplay video u kom se prikazuje borba ? Hteo bih da vidim kako to izgleda, Voda, kopno, svejedno.

Dali zna neko gde ima jeftinije da se kupi,ali da se mogu koristiti nase kartice!Steam je previse skup!

Pa nova je igra, normalno je da je skupa.

Evo sad se dogovaram sa nasim drugom Wahad-om oko kupovine!Na njega sam skroz zaboravio,ali hvala ti sto si se potrudio!

Pa ljudi, mrka kapa bez Arc-a.

Igram Chapter Three: In the Eye of the Storm / Mission One: On Hostile Terrain već jedno 20 sati. Treba da nagruvam 1200 Level 3 zaposlenih, a ja jedva prelazim 500. Tek sam sad provalio da sam u nekom trenutku dobio upgrade koji dodaje 6% satisfaction ECO stanovnicima, ali samo ako je instaliran u ARC-u koji naravno ne radi bez neta. Po onome što ja uspevam da prokljuvim ispada da mi taman toliko fali da mi inženjeri napreduju u Executives. Nije da ne bih mogao da igram ovako besciljno u nedogled, ali saznanje da je trud uzaludan mi pomalo kvari zadovoljstvo :S:

Au pa sta si radio 20 sati !?
Moze da se predje bez problema ta misija, juce sam je bas presao (za 6-7 sati cini mi se). Fora je sto ti imas premalo kuca za stanovanje. Mora naselje da ti bude ogromno, u najmanju ruku da su ti popunjeni svi kapaciteti za jedan gradski centar (time ces dobijati i mnogo vise kesha). Naravno moras da imas i dovoljno hrane i svega da bi odrzavao sve to. Takodje eko levelsi moraju da budu cini mi se na nuli ili blago u plusu i ne smes da drzis poreze previsoko.

Ako ti nije jasno imas ovde kako sve misije da predjes
http://www.youtube.com/results?sear...577l12812l0l13028l3l3l0l1l0l0l213l424l2-2l2l0

Mislim da je to konkretno ova misija
http://www.youtube.com/watch?v=brmJU5luNQQ

Poslednja izmena:
Upravo sam ja tu stigao sa narodnjakom i batalio!Kupio je i krenuo sve ponovo!Mogu samo da kazem da je razlika nebo i zemlja!Mogucnost glasanja i koriscenja Arc-a su glavne stvari bez kojih i ne vredi igrati,dodatne misije koje se azuriraju svaki dan,multiplayer koji je odlican itd...!Ko voli ovakav tip igara,mislim da vredi svakog ulozenog dinara!:)

Poslednja izmena:
^ Bas me zanima, jel mozes malo da pojasnis malo oko tog glasanja i dodatnih opcja Arca, kako to funkcionise?

ps. onda se ova krekovana vezrzija moze smatrati kao neka hard core tezina :D

@Zli bokser
Ne igram da pređem misije, nego baš uživam u igri ;) Hvala na savetima u svakom slučaju. Poenta ove misije je da se smanji zagađenje na bar -50, ali to ne može da se izvede dok ne dobiješ najnapredniju tehnologiju (kada ti radnici dostignu Level 4). Trudim se da sam izvalim šta i kako, zato mi treba dosta vremena.

@bro82
Koliko te koštalo to zadovoljstvo? Možda i zagrizem za ovu igru.

Pa pazi, misije i sluze tome da prodjes kroz sve aspekte igre i da savladas mehaniku. Tako da ja gledam da ih sto pre odj*bem i da krenem continuous mod, jer tu pocinje prava igra :)

@Zli bokser
To glasanje utice i na singleplayer i na multiplayer i tu glasaju svi igraci!Ako vecina igraca izglasa Eden frakciju poboljsava se Ecobalans na tvojim ostrvima u narednih nekoliko dana(pravih dana)!Ovo vazi za Senat Vote i naredno glasanje je zakazano za 7.12!
Onda imas World Council Vote koje takodje utice na sve i svasta,kako za tebe kao pojedinca,tako i za ostale igrace!Na nekog utice pozitivno,a na nekog negativno!Ja sam u World Council-u glasao za F.A.T.H.E.R i dobio sam mogucnost da pozajmim 5000 od njega za takodje neko odredjeno vreme!Tu ima jos par likova koji nisu jos ni otkljucani!
Zatim kako prelazis misije,naseljavas,proizvodis dobijas EXP poene sa kojima kupujes razna pobolsanja,iteme i ko zna sta sve ne!Nisam jos sve ni shvatio kako sta funkcionise posto je kompleksna igra do bola!
@jegor
Kupio sam od @Wahad-a za 2000 RSD!

Poslednja izmena:
Igrao sam sve prijasnje delove od serijala Anno ... samo imam jedno pitanje , ovaj ce biti nesto kao Tropico ,ali dalje u buducnost?

Kakva bre igrica. Igretina! :D

@bro82
Kazes da si kupio igru od Wahada za 2000din. Kako to kad je igra 5k din? Da li on inace nabavlja neke igre? Mozes da mi napises i na PM ako mislis da je tako bolje!

Barem 200 ljudi sa ovog foruma je kupilo igre od Wahada :D

On je naša radodajka za igrice ;)

Wahad je bre proveren prodavac, nema laži, nema prevare. Pridružujem se preporukama.
Ljudi se žale na steam verzije Annoa, jer je u prošlosti update kasnio ili ga nije bilo uopšte, tako da to svejedno treba zaobići.

Inače je igra fenomenalna, igram je polako, sa uživanjem. :)

Poslednja izmena:
Postoji li način da se igra on line (multiplayer)..?

Ako mislis na pirata cak ni single player nemozes normalno da igras,posto moras biti online da bi sve funkcionisalo normalno!Ja ni dan danas nemogu da udjem u multi posto mi izbacuje neku gresku u vezi rutera,ali posto me ne zanima previse multi to me i ne dotice tako!

Ne igram je često, povremeno..u single radi, ali istina, moraš biti on line.Anno 1404 - Venice nisam uspeo nikada da igram on line (multiplayer) iako postoji crack koji to rešava.Da li je isto stanje i kod vas?

Jel može neko da mi pomogne instalirao sam Deep Ocean addon za Anno 2070 i dodatak je fenomenalan, igram offline i super je samo na svakih sat vremena igra krešira u windows i nikako da je oporavim i uđem ponovo u nju, pa moram da oborim Anno proces u Task manageru pa oped da je startujem i tako stalno?

Ima li neki lek za ovo?

meni je updejtovana na 1.01 pach.
Zanimljivo, dok sam igrao bez addona Anno 2070 mi je lepo radio???

Bas sam se uzeleo ovog zanra. Sve se nesto prisecam Civilizacije V i Epire Eartha koje sa igrao iznemoglosti, a ovo mi deluje zaista interesantno.

Jel moze ovaj add on da se instalira na narodnu verziju?

Kakvi su utisci i kakve su novine u igri?

pa može vidiš da igram, igra je još bolja, doterano je sve, ima cela nova kampanja, i misije, samo mi nije jasno što me stalno izbacuje na desktop, i ako sam je blokirao u FW.

Nazad
Vrh Dno