Šta je novo?

ANNO 2070

Sad sam krenuo da igram. Nije mi jasno samo kako sa masinom iz potpisa dobijam oko 20fps (kad sam iznad onog malog grada u prvoj misiji) na high i very high podesavanjima. Tek na mediumu dobijam 30fps, ali odvratno izgleda tad grafika.
Znaci kad budem krenuo continius mapu da igram sa ogromnim gradom, imacu 3fps!? Kako vama sljaka igra?

Igra jeste malo zahtevnija. Meni je graficki mnogo lepsa kada na low stavim, mislim da se zove Post procesing, u grafickim podesavanjima. Tada je slika mnogo cistija, bez onih zamucenja.

Sad sam krenuo da igram. Nije mi jasno samo kako sa masinom iz potpisa dobijam oko 20fps (kad sam iznad onog malog grada u prvoj misiji) na high i very high podesavanjima. Tek na mediumu dobijam 30fps, ali odvratno izgleda tad grafika.
Znaci kad budem krenuo continius mapu da igram sa ogromnim gradom, imacu 3fps!? Kako vama sljaka igra?
Pa šta ti nije jasno? Grafička ti je slaba.

@Zli bokser

Igra na Win7/Vista po defaultu przi DX11 na DX10 i DX11 hardveru.

Idi u x:/Users/[ime]/AppData/Roaming/Ubisoft/ANNO 2070/Config, i u Engine.ini liniju <DirectXVersion>0</DirectXVersion> promeni u <DirectXVersion>9</DirectXVersion>.

Tako ces primorati igru da radi u DX9 rezimu. Mozda ti tad proradi bolje.

Poslednja izmena:
Pa šta ti nije jasno? Grafička ti je slaba.

Izvini sto nemam graficku od trista evra. Ako mogu da igram sve najnovije igre na high i very high, sto ne bi mogao ovo. Prethodni anno sam igrao sa krs grafickom bez ikakvih problema, a grafika je maltene ista. Znaci nije dobro optimizovana igra

Poslednja izmena:
Ja ne znam koju ti novu igru možeš da igraš na high, a kamoli na very high. Ta tvoja grafička je prethodna generacija niže srednje klase, stvarno ne znam šta očekuješ od nje.

Kako si mogao da igras prethodni Anno bez problema a ovaj ne mozes kad je engine isti? Igra nije nista specijalno zahtevnija od Anno 1404!

Ja ne znam koju ti novu igru možeš da igraš na high, a kamoli na very high. Ta tvoja grafička je prethodna generacija niže srednje klase, stvarno ne znam šta očekuješ od nje.

o cemu pricas ti? covek ima 5750.. ja sa 5770 sve uvek igram na max.. kao i novi anno

^
Sve to stoji,ali zavisi u kojoj rezoluciji!Ti sa tvojom 5770 i mozes donekle u 1680x1050(posto sam je i ja imao),ali sa 5750 jedino u 1280x1024!

Demo je bio zahtevan, a i imao je odlicnu fiziku vode. Jel puna verzija radi bolje od demo-a ili je isto, za one koji su mozda probali i demo?

Meni radi isto kao i u Demo-u,mozda za nijansu cak i gore!

Samo da pojasnim. Znaci ja trenutno igram na very high sa oko 22-23fps pri najmanjem zumu kad ima najvise detalja. Kad zumiram jednom imam preko 30 fps. Znaci, totalno igrivo. Ali ne verujem da ce biti tako kad grad bude preko cele mape i zato sam pitao.
Prosli anno sam igrao sa atijem 2600 i koliko se secam sve je normalno radilo. A ta karta je bar 3-4 puta slabija od ove.

^
Sve to stoji,ali zavisi u kojoj rezoluciji!Ti sa tvojom 5770 i mozes donekle u 1680x1050(posto sam je i ja imao),ali sa 5750 jedino u 1280x1024!

da, tu si u pravu.. :) 20' i max rezolucija 1600x900 .. u sv. slucaju hteo sam reci da je besmisleno tvrditi da je problem u jacini graf. kartice

Igra je super!

Malo me brine nešto što sam pročitao na jednom forumu: "You can't use your ARK warehouse without being connected to Ubi servers, which is a BIG part of the game."

o cemu pricas ti? covek ima 5750.. ja sa 5770 sve uvek igram na max.. kao i novi anno
Lol... pa ja ne mogu da igram najnovije igre sa svime na max ako hoću 60 fps.
5770 je isto srednja klasa prethodne generacije i nije ništa posebno.

Igra je super!

Malo me brine nešto što sam pročitao na jednom forumu: "You can't use your ARK warehouse without being connected to Ubi servers, which is a BIG part of the game."

jel ima neko resenje za ovo? sad sam u 5.oj misiji i cini mi se da nece moci da se predje bez ARK warehouse.

Koja je to peta misija?Ja sam presao prvo poglavlje i poceo prvu misiju u drugom i do sada je sve bilo ok!

^ To je ta misija. Treba da pocnes izgradnju ispod mora, ali ti trebaju neke komponente koje mozes samo u tom verhausu da nabavis. Mozda gresim, ali sinoc mi nije poslo za rukom da nadjem resenje :(

Nisam dosao do te misije jos, ali evo sta sam ja nasao:

You can't use your ARK warehouse without being connected to Ubi servers, which is a BIG part of the game.

You can't do dynamic quests, weekly content, or vote in global elections.

Izgleda da ARK sluzi za te neke manje-vise nebitne stvari.

U svakom slucaju javi ako provalis kako da gradis ispod mora.

^ To je ta misija. Treba da pocnes izgradnju ispod mora, ali ti trebaju neke komponente koje mozes samo u tom verhausu da nabavis. Mozda gresim, ali sinoc mi nije poslo za rukom da nadjem resenje :(
Ako mislimo na istu misiju,evo ja sam je upravo presao bez problema!To je ona misija kada pomazes onom doktoru oko analize Virago fajla,pa kada moras da izgradis ispod vode wherehouse i hranu koju kasnije dopremas kod svojih naucnika da bi dalje mogao analizarati taj fajl!:)

Kada se spustis ispod vode u sklopu njegove gradjevine imas cistinu gde je izgradis!Mozes je naci u meniju za konstrukcije ili kliknes na svoj brod(moras biti blizu te cistine) i sa leve strane u sklopu opisa tvog broda kliknes na ikonicu koja treperi i to je to!To ti je isto kao kada dolazis na novo ostrvo pa kada izgradjujes wherehouse!Posle toga isto gradis farme i podesavas rutu da ti prenosi hranu od tog doktora pa do tvog ostrva!Ne znam kako drugacije da objasnim!

Jel igrao neko continous game? Kako tu da se izgradi nesto pod vodom? Koliko sam video potrebna je podmornica! Kako se gradi podmornica? Jel moze da se napravi van A.R.K. -a?

Ako igras kampanju podmornicu dobijas,nemoras je praviti!

A sta se desava u continous game? Da li moze da se napravi podmornica? I na koji nacin, da li zna neko?

Kada se spustis ispod vode u sklopu njegove gradjevine imas cistinu gde je izgradis!Mozes je naci u meniju za konstrukcije ili kliknes na svoj brod(moras biti blizu te cistine) i sa leve strane u sklopu opisa tvog broda kliknes na ikonicu koja treperi i to je to!To ti je isto kao kada dolazis na novo ostrvo pa kada izgradjujes wherehouse!Posle toga isto gradis farme i podesavas rutu da ti prenosi hranu od tog doktora pa do tvog ostrva!Ne znam kako drugacije da objasnim!

A kako da se spustis u vodu, to ne mogu da provalim? Nemam onaj brod koji moze da zaranja, jel on moze nekako da se nabavi?

Brod dobijas odmah na pocetku misije od one zenske koja te upucuje da odes kod doktora da bi mu odneo onaj fajl da ispita i samim tim ti daje brod/podmornicu!Da bi to uradio prvo moras izgraditi laboratoriju,ispitati taj fajl i sa njim ides kod te zenske!Ne mozes tu previse da se zabunis,posto uvek ima po jedna misija!

Poslednja izmena:
Moze to i bez Arka i u campanji i u continous . Sa leve strane kad se klikne na Arc u continous modu u dogledno vreme ce se otvoriti dugme za nabavku broda/podmornice i sa njim sve moze da se gradi pod vodom.

Dali ima nekih stvari koje ne mozes da uradis ako nisi konektovan na Ubi server?Najvise me zanima sandbox mod,ako je neko slucajno igrao!

Nazad
Vrh Dno