Psyche
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2005
- Poena
- 309
Elem, iduce nedelje bi trebalo da zadam klincima neku anketu (40-ak stavki) koju bi popunjavali za vreme vezbi u racunarskoj ucionici, a rezultate slali u bazu kako bi ih kasnije mogla eksportovati u ASCII format i ucitati u SPSS.
Ono sto mene brine je sledece:
1. posto ce oko 20-ak ljudova prakticno istovremeno slati podatke moze li da dodje do nekih nezgodacija tipa da se preoptereti baza i sl.
2. mreza je napravljena po principu terminala - dakle koliko sam ja skuzila nema nemaju sopstvenu memoriju, programe itd. pa moze li doci do nekog konflikta podataka i opste brljacine
Koristila sam connection handlere u komandama, ali pitam se da li je to dovoljno?
Ako mi ovo "proleti" nagrabusila sam :c)
Misljenja?
Thanx
Ono sto mene brine je sledece:
1. posto ce oko 20-ak ljudova prakticno istovremeno slati podatke moze li da dodje do nekih nezgodacija tipa da se preoptereti baza i sl.
2. mreza je napravljena po principu terminala - dakle koliko sam ja skuzila nema nemaju sopstvenu memoriju, programe itd. pa moze li doci do nekog konflikta podataka i opste brljacine
Koristila sam connection handlere u komandama, ali pitam se da li je to dovoljno?
Ako mi ovo "proleti" nagrabusila sam :c)
Misljenja?
Thanx