Genghis Khan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.03.2001
- Poena
- 680
NF7-S + HIS 9200 (ne igram se puno pa mi je kod grafike najbitniji 2d, tv-out kao i DVI...sve ostalo je na drugom mestu) 
A-Rage je napisao(la):...
BTW znam da nema puno valjde od Dual DDR-a...
A-Rage je napisao(la):...poshto ovaj moj (A7N8X-X) jedva ima opcije za klokovanje, a i nestabilan je.
POSEBNO AKO PROC. DOSTIGNE 60°C, PA SE RESETUJE :?: :?
Tacno, eto ja :d.A-Rage je napisao(la):...a neki su zaboravili da komentarishu svoju mashinu...
Tt 7+ cooler i stvar je resena, samo jos da ga kupis.A-Rage je napisao(la):POSEBNO AKO PROC. DOSTIGNE 60°C, PA SE RESETUJE :?: :?
Jok (mislim - znam gde je to na mojoj ali ne i na tvojoj).A-Rage je napisao(la):Zna li naki "EXPERT" gde li se to iskljuchuje?![]()
A-Rage je napisao(la):...
POSEBNO AKO PROC. DOSTIGNE 60°C, PA SE RESETUJE :?: :?
E nije mi jasno kako uspevate da pregrejete te procesorePOSEBNO AKO PROC. DOSTIGNE 60°C, PA SE RESETUJE
A-Rage je napisao(la):Eeeee pa kad mi se resetovao pogledao sam u BIOSu temp i bilo je od 60-65°C pa iz toga zakljuchujem da je ASUSov C.O.P. umesao u moje oslove (najbukvalnije :evil: )!!!
Mozhda greshim ali ako ti se 10 puta resetuje mashina i svaki put je u BIOSu preko 60° pa valjda to znachi neshto, je*em li ga!!! :evil:
byMaX je napisao(la):Ima nas raznih, zaista... :mrgreen: cheers![]()
Mali HoBiT je napisao(la):GAnFPro2 + BBA 9600pro--- ok radi,mada je radilo bolje sa fx5700ultra,magistrala je isla do 235 ovako nece preko 215...
Milan je napisao(la):...
Da li znas mozda u cemu je problem? Ja sto sam nacuo da (barem ono sto je mene interesovalo) prve serije R300 u mom slucaju 9700np A01 ne tolerisu visok FSB iako je na NF2?!? Sve preko 210 ima kocenja ali samo kada pustim igre dok ovako normalno radi.Moracu da probam nekog Abit-a :S ili Asus-a
_/Neo\_ je napisao(la):MSI K7N2 Delta - L + BBA 9600Pro, i imam velike porbleme sto se grafike tice. Kao prvo mashina mi se redevno resetuje u Warcraftu, ali to sam skontao da treba da se predje na openGL umesto D3D, onda u Need4Speed-u mi se takodje resetuje, a nishta mi nije jasno zashto. Aj sad da mi neko pomogne ako zna do cega je. Korisitm drajvere nForce 3.13 i Ati Catalyst 3.10 )koliko ja znam to su zadnji)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari