Šta je novo?

Anker otvara prodavnicu u Beogradu, ujedno i svoju prvu u Evropi

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Anker-Galerija-otvaranje-prodavnice-5-copy.webp

Anker otvara prodavnicu u Beogradu, ujedno i svoju prvu u Evropi​

Anker otvara svoju prvu samostalnu prodavnicu u Evropi – nova destinacija za tehnologiju u Galeriji Beograd

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/anker-otvara-prodavnicu-u-beogradu-svoju-prvu-prodavnicu-u-evropi/

@Jedan Baja pisite upravi vodovoda :) ovo je PR saopstenje tj copy/paste koji su dobili od Ankera :)

Negde pročitah 26.04. u 15h, a klinac mi juče pošalje sliku iz Galerije, kao da je već otvorena... Možda je bio neki press događaj...

anker.jpg

Moraće dobrano da spuste cene kako bi privukli prosečnog člana benča makedonske nacionalnosti koji kupuje preko coins-a na AliExpress.
Ja se jvek čudim ko kupuje fizički u radnji stvari. Ja se ne sećam kada sam zadnji put nešto kupio u radnji. Kad su otvarali Xiaomi radnje svuda po TC čudio sam se. Cene su 20-30% veće nego na netu i ljudi opet kupuju...
Svaka roba ima svog kupca definitivno.

Xiaomi ima pregrst kopija na Aliju, Anker bas i nema, svi znamo koje 2 radnje su proverene.

Ova "domaca" ce da ima nasvirane cene ali tehnicki Anker moze da ispadne dzek i omoguci nam da ostvarujemo garancije koje navodno daju cak i ako uzmemo sa Alija :D

A da li je u planu i otvaranje Anker "srpskog" web shopa kod nas, kao Xiaomi što ima?
Baš me zanima koliko će biti slušalice Q20i ili Q30. To mi nekako stoji u listi i čeka popust neki veći na Aliju.

Xiaomi ima pregrst kopija na Aliju, Anker bas i nema, svi znamo koje 2 radnje su proverene.

Ova "domaca" ce da ima nasvirane cene ali tehnicki Anker moze da ispadne dzek i omoguci nam da ostvarujemo garancije koje navodno daju cak i ako uzmemo sa Alija :D
Verovali ili ne, ja jos uvek nemam ni jedan Anker proizvod, cak i kad sam porucio jedan usb c to usb c kabel (ovde u BC Group) poslali mi neki Moye. Ne znam ni od cega (kog proizvoda) krenuti? :D

Kakvi su što se tiče kvaliteta i trajnosti?

Odlicni.
A i ja nemam nijedan njihov proizvod. :D

Uzimajte slobodno, jako je dobra prica, naravno ne dozvolite da vas deru i uvek poredite cene sa Alijem

Treba javiti Ankeru da ako neko u njihovoj radnji potrosi 10€ i vise moze da dobije i prekrsaj uz chinga lunga zvaku jer € nije platezno sredstvo u naloprodaji.

Баците поглед да ли има 300 Soundcore звучник код њих у радњи ако није тешко. :)

Мени за посао требају добре слушалице са микрофоном. Имам soundcore и раде одличан посао, јако удобне. Преко ананаса сам купио за неких 11000 динара, баш ме интересују колико су овде

Drugar je na amazonu davno kupio bt zvučnik i baš je zadovoljan.
To je moje iskustvo za brendom 😁

Огроман ред испред радње. Неко успео да уђе, какве су цене у односу на али, без овог данашњег попуста од 20%?

Nije katastrofa, ali ima ljudi :)

Prilozi

• IMG_20250426_174525.jpg
    IMG_20250426_174525.jpg
    273.2 KB · Pregleda: 76
Nazad
Vrh Dno