Šta je novo?

Anime

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ_5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanimljivo. Ista prica kao i Demon Slayer. Secam se da su u drugoj sezoni izgoreli, bilo je pauza par puta cini mi se da bi izbacili epizodu, nisu mogli da postignu.
Jel zbog toga ili ovako mogu vise love da uzmu?
ili mozda oba....

Nije losa stvar u pozadini.

Lepa vest, DS infinity castle je bilo pravo uživanje gledati na velikom platnu tako da će se i SL beyond the system isto gledati.

Cineplexx se skoro zatvorio u Nisu tako da od gledanja anime naslova na velikom platnu u Nisu nadalje nema nista - corak.
Posto, koliko ja znam, CineGrand i Vilin Grand nesto ne stavljaju anime naslove u svom repertoaru.

Gledam novi Ghost in the Shell zbog radnje.
Radnja: 😎
gits.webp

Inače, dopada mi se animacija, podseća na stil iz 90-tih.

Da li neko prati Chainsmoker Cat? 😂

Danas izasla druga epizoda finalnog dela Bleach-a The Calamity. Prica se nastavlja po starom, dok je animacija mozda cak i bolja sad u Cour 4 u odnosu na Cour 3...
Nisam namerno hteo da gledam one bioskopske ripove prve tri epizode zbog krs slike, steta sto ne rade ove visokobudzetne animacije u 4k...

Evo, ko voli Macross / Robotech.
Neki kinezi su odradili prvu epizodu, uz pomoć AI, naravno.
Solidno je uhvaćena atmosfera, ima grešaka kud i kamo, ali meni je ovo fantastično.

Damn...
Nateraće me da ponovo odgledam originalnu seriju.

Slop ili ne, mene je vratilo u detinstvo. Impresivno mi je kako dobro koriste AI u ovakve svrhe.
Neka neki ozbiljan studio uradi ovakav ili bolji rimejk, nemam ništa protiv, samo stvar sa rimejkovima je da se obično uka*e.
Loša stvar je jer je na kineskom, dobra stvar je što je muzika ista, dinamika, sitnice, Kapetan Gloval kada čukne glavom u okvir vrata.
Razumem da si ti kao akter i vođa Skull squadron-a nezadovoljan, ali kinezi su uložili trud, a rekao bih i ljubav u ovo. 🙂

Poslednja izmena:
Meni je mnogo draga ona naša stara sinhronizacija iz 90-tih, ali nikad nisam uspeo da ulovim kada se daje na tv pa je nisam odgledao do kraja.
Ali me je oduvalo tada kao klinca kada se pojavilo.

Imam dve VHS kasete, sa po dve epizode. Kontam da bih mogao nešto prebacim, kada bih došao do vremena. Imam stari plejer, pojma nemam da li radi, imam DVD snimač sa hard diskom.
Sigurno ima još ljudi koji su sačuvali kasete, ako su uopšte ispravne posle toliko decenija.
Eto teme za razmišljanje.

Nazad
Vrh Dno